ÅPENT I DAG: 10-21

Dette skriver Kid Interiør i en pressemelding.

Kolleksjonen er skapt med tanke på tilgjengelig hjemmetrening, og har som mål å gjøre det enkelt å prioritere bevegelse, enten man velger yogaøvelser, styrketrening med strikk eller en kort stund med pusteøvelser på treningsmatten.

Kolleksjonen består av yogamatte, bolster, meditasjonsputer, yogablokker, massasjeball og yogahjul, i tillegg til treningsstrikker, treningsmatte og treningsball. Serien inneholder også tilbehør som blant annet antiskli hamam-håndkle til å legge på matten, håndklær, duftlys og duftpinner, drikkeflaske, treningsbag og treningsdagbok.

Yogaproduktene er laget av 100% naturkork som gjør at de ligger stødig på gulvet. Treningsmatten gir et godt grep for de ulike yogaposisjonene, og man unngår å skli under øvelsene. Kork er også en behagelig treningsoverflate for hud og føtter.

Selv om det er både yoga- og treningsprodukter, er kolleksjonen hovedsakelig yogainspirert, derav lotusblomsten på produkt og pakning. Produktene kommer i naturlige og duse pastellfarger, samt korkmateriale, og skal kunne ligge fremme i stuen uten å skjemme interiøret.

Yogamatten kommer med en multistropp i bomull som også kan brukes til stretch-øvelser, og som gjør matten enkel å bære med seg. Treningsmatten kan puttes i treningsvesken, som blant annet også er designet for sammenrullede matter.

Every move matter!

Relaterte artikler