ÅPENT I DAG: 10-21

Vi ønsker å omgi oss med organiske former og elementer som knytter oss tettere på naturen. 70-tallet påvirker fortsatt motebildet, og farget glass preger tilbehøret sammen med toner av gull og messing

Elegant stil – Brownscape

Denne trenden henter sin inspirasjon fra naturen, og er preget av tidens fokus på en grønnere og mer bærekraftig fremtid. Ulike toner av brunt kombineres med oker, rust og bourdeaux som gir en elegant og harmonisk effekt.

Naturmaterialer som ulike varianter av tre og flettede kurver er sentrale elementer sammen med farget glass og gull eller messing. Stilen henter inspirasjon fra 70-tallet, men er dempet og elegant.

Moderne stil – Tinted World

Tinted World domineres av grønt i alle nyanser, spesielt mørk grønne toner ispedd nyanser av grått og sort. Det mørke og dempede uttrykket gir et rolig og poetisk inntrykk. Materialene er i all hovedsak matte, med unntak av velur og mørke glasselementer. Naturmaterialer er viktig her også, i form av rene linjer og enkle former ispedd rå keramikk.

Klassisk stil – The Highlands

Denne klassiske stilretningen er inspirert av gamle håndverkstradisjoner, elementer fra naturen og det skotske høylandet. Historiske referanser brukes som inspirasjon til klassiske ruter, elegante striper og rike blomstermønstre. Stilen passer perfekt på hytta, og gir en varm og hyggelig atmosfære.

Fargetonene er mørke her også, med innslag av lys sand og off-white. Tekstiler som ull, lær og lin preger tunge gardiner, myke pledd og rikelig med puter.

Relaterte artikler