Fakta om senteret

Amandastorsenter
Amanda Storsenter - ledende kjøpesenter i Haugesund

Longhammervegen 27, 5536 Haugesund

Kart

Markedet

Amanda Storsenter er en betydelig markedsleder på Haugalandet. Senteret ligger på Raglamyr 4 km sørøst for bysentrum og er lett tilgjengelig med 1600 p-plasser og gode bussforbindelser. Det attraktive og veldrevne senteret fungerer som en shoppingdestinasjon og sosial møteplass for hele regionen. Senteret har en lys og vennlig atmosfære som gir våre kunder en trivelig handleopplevelse. Det brede og inspirerende utvalget av butikker og tjenester har spesielt fokus på attraktive familiekonsepter, damemote og herremote.

Amanda Storsenter Inngang


Amanda Storsenter er et veldrevet kjøpesenter som har vært etablert som en shoppingdestinasjon i Haugesund og omland siden 1997. Senteret har en lys og vennlig atmosfære som gir våre kunder en trivelig handleopplevelse. Det brede og inspirerende utvalget av butikker og tjenester har spesielt fokus på attraktive familiekonsepter, damemote og herremote.

Amanda Storsenter ble kjøpt av Aurora Eiendom AS i 2021 og har siden da vært forvaltet av Alti.

God tilgjengelighet

Med kort vei fra Haugesund sentrum, god parkeringskapasitet og hyppige bussforbindelser er Amanda lett tilgjengelig for alle. 

Hyggelig sentermiljø

Amanda Storsenter tilbyr hyggelige og tiltalende fellesarealer som gjør at kundene trives. Et godt sentermiljø blant de ansatte gir også gode opplevelser for kundene.

Gode familiekonsepter

Det brede og inspirerende utvalget av butikker og tjenester har spesielt fokus på attraktive familiekonsepter, damemote og herremote.

Kontaktpersoner

Våre kjøpesenter