Tyggegummi uten plast

Danskprodusert tyggegummi med omtanke for miljøet. Den er produsert me...

Danskprodusert tyggegummi med omtanke for miljøet. Den er produsert med få ingredienser, hvor den tradisjonelle tyggegummibasen av plast er erstattet med et naturlig alternativ fra sapodillatreet. Ellers inneholder tyggegummien plantebaserte søtningsmidler, naturlige smaksvarianter og vegetabilsk glyserin. Smak av bringebær og vanilje.

C såpe - Vask uten kjemikalier og tilsetningsstoffer

C er norske vaskemidler og såper for hus, hytter, tøy, hår og hud - ja...

C er norske vaskemidler og såper for hus, hytter, tøy, hår og hud - ja, til og med hunder. C er en supereffektiv såpe, uten unødvendige kjemikalier eller tilsetningsstoffer. En såpe som er både trygg, grønn, og til og med litt skjønn.

Pillivuyt - Ekstra holdbart porselen

Franskprodusert porselen av meget høy kvalitet, laget for å holde i ge...

Franskprodusert porselen av meget høy kvalitet, laget for å holde i generasjoner. Pillivuyt produserer sin egen porselensmasse av flint og kvarts. Dette kombinert med en ekstremt hard glasur og brenning ved meget høy temperatur (1400°C), gjør Pillivuyt ekstra sterkt og holdbart.

Stasher - alternativ til plastposer

Et miljøvennlig, bærekraftig alternativ til plastposen, og kan brukes ...

Et miljøvennlig, bærekraftig alternativ til plastposen, og kan brukes tusenvis av ganger. Oppbevarings-/silikonposer med en genial åpne/lukkemekanisme. Laget av platinumsilikon som er av enda høyere kvalitet enn silikon laget for kontakt med matvarer. Inneholder ingen skadelige kjemikalier, og er 100 % trygt i bruk for både barn og voksne. Kan brukes til å varme opp mat i, til sous vide, til mikroen, til oppbevaring av tørrvarer, til nisten, til frukt og grønt - listen er utømmelig!

Tefal Resource - miljøvennlige gryter og stekepanner

Laget av 100 % resirkulert aluminium, som gjør at energiforbruket i pr...

Gjelder kun fredag

Laget av 100 % resirkulert aluminium, som gjør at energiforbruket i produksjonen reduseres med opptil 90 % sammenlignet med utvinning av ny aluminium.

Vegansk håndsåpe fra Elm Organics

Elm Organics er utviklet av 2 norske kvinner, og er produsert i Frankr...

Elm Organics er utviklet av 2 norske kvinner, og er produsert i Frankrike. Visjonen er å tilby produkter som ikke skader mennesker, dyr eller natur. Elm Organics er begynnelsen på en ny epoke med ren kosmetikk, sertifisert med høyeste standard, premium kvalitet, økologisk, vegansk & cruelty free.

Vi tar forbehold om skrivefeil og utsolgte varer