Stengt i dag

Klikk og hent

1. Gå til varen du ønsker å reservere inne på princessbutikken.no.
 2. Velg ”Hent og betal i butikk” og ønsket Princess-butikk som utleveringssted. Du vil motta en hentemelding så snart pakken er klar for henting.
 3. Hent og betal i butikk. Ved kjøp av varer fra Barnas Princess og Løiten: 
 Du kan bestille og betale varene i nettbutikken og hente de i din nærmeste Princess-butikk.

Velkommen til Princess på Amanda Storsenter

Hos interiørkjeden Princess finner du inspirasjon til å friske opp i hjemmet ditt. Vi har et stort utvalg av gardiner, pynteartikler, håndklær og barneprodukter. Hos Princess finner du også flotte sengesett i mange ulike design og kvaliteter, som sateng, bomull og krepp. Vår norskproduserte dunkolleksjon Dream Collection fyller butikkene med dyner og puter i beste kvalitet. Til barn har vi norskproduserte Andungen dundyner og dunputer, som i likhet med vår Dream Collection dunserie også er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund.

Vista er vår leverandør på innendørs solskjerming. I våre butikker kan du bestille produkter etter mål. Du kan velge mellom en rekke ulike design og farger. Det finnes mange gode tekniske løsninger på bl.a. plisségardiner, lameller, rullegardiner og persienner.

Skift ut puter, lys og pynt, og du har med enkle grep fått en helt "ny" stue! Vi har et bredt og tidsriktig sortiment med god kvalitet til gode priser. Samtidig har vi ofte spennende kampanjer med flere gode tilbud. Og vet du at vi også har et stort utvalg av metervarer, og at vi kan hjelpe deg med å sy gardinene dine?

Velkommen til en hyggelig handel hos Princess – vi gleder oss til å hjelpe deg.

Åpningstider

Princess Uke 30 Håndklær 40%11

-40% på alle håndklær og badematter

Frisk opp badet med våre delikate og myke håndklær av god kvalitet. (gjelder ikke håndklær til barn eller andre nedsatte varer)

GYLDIG TIL: 22.08.2021

Princess Uke 26 Sommerdundyner

Sommerdyner fra 399,-

Sval og pustende. Perfekt på varme sommernetter!

106005947 Karin Putevar Sand 106005024 Krølle Pynteputetrekk 106005186 Elwin Sherpapledd Beige 106005257 Edle Brett Med Rotting (1)

Tilbake til naturen

Ycbrq7tq

Tekstiler som gir sommervibber

Princess Uten Plast 1

Princess reduserer plast avfallet