Stengt i dag

Søknadsfrist 31.08.2022

Forestill deg en jobb hvor dagene flyr av sted, en arbeidsplass omgitt av kreative varer, og morsomme kollegaer som vet å ha det gøy på jobb. Et sted med glade og lojale kunder. Sånn er det hos Flying Tiger Copenhagen, og vi vil gjerne ha deg som vår nye kollega!

Det krever noe ut over det vanlige å være butikkmedarbeider i Flying Tiger Copenhagen. Du vet hva god kundeservie er, og du er opptatt av å levere det. Våre kunder skal føle seg trygge på en god opplevelse hos oss – og så skal de forlate butikken med lysten til å komme tilbake.

Hvem er du?

Det skal være gøy i en Flying Tiger Copenhagen butikk – både for våre kunder, men også for de som arbeider der. Derfor er du typen som kan å lage fest!

Du er god til å holde orden og sørger for at butikkem alltid ser flott og spennende ut. Du trives med forskjellige oppgaver, og trives med å ha det travelt. Vi ser også for oss at du kan ta litt ekstra ansvar når butikksjefen er borte. 

Vi forventer at du:

  • Engasjerer deg for å gi våre kunder den beste opplevelsen
  • Har evnen til å motivere og engasjere dine kollegaer
  • Evner å holde overblikket i stressede situasjoner
  • Selvstendig og initiativrik
  • Er over 18 år
  • Er fleksibel og kan jobbe dag, kveld og helg på 50% 

I tillegg til ovenstående ser vi etter deg som har en innovativ og løsningsorienter holdning, og så sprer du positiv energi som smitter av på både kunder og kollegaer.

Hvem er vi?

Flying Tiger Copenhagen er en av verdens mest sukksessrike – og absolutt morsomste – innen butikkhandel. Vi har en sterk og åpen kultur med gjennomsyrende verdier. Vi setter pris på forskjelligheter og diversitet, våre dører er alltid åpne.

Vi kan tilby deg en jobb på en uhøytidelig arbeidsplass hvor du blir en del av et team bestående av glade, åpne og hjelpsomme kolleger, som liker det de gjør.

Hvis dette høres ut som deg, og du digger Flying Tiger Copenhagens konsept, synes vi at du skal bli butikkmedarbeider i vår butikk i Haugesund.

Oppstart: 01.09.2022