ÅPENT I DAG: 10-20

Julegaven som kan brukes i alle våre butikker

Altiett gavekort kan brukes i alle våre butikker og spisesteder. Du gir den som får et gavekort i julegave, muligheten til selv å velge sin gave.

Gjør julegaven personlig

Gi gjerne gaven et personlig preg ved å skrive et hyggelig kort, pakk det inn sammen med favoritt godteriet eller kanskje noe hjemmebakt.

Vi har noen forslag til hva du kan skrive på kortet:

"Kjære mamma. Så mye som du står på for oss andre i familien, fortjener du å unne deg selv noe fint. Bestill den etterlengtede frisørtimen, ta deg et kakestykke på kafeen, eller kjøp skoene du har sett på så lenge. Glad i deg!"

"Kjære bestevenninne. De siste månedene har vært tunge for deg, og jeg håper at dette gavekortet kan være en oppmuntring. Vi vet begge at et par nye sko og en venninne lunsj gjør alt litt lettere. Jeg blir gjerne med på shoppingrunden. God Jul!"

"Verden beste lillebror. Her har du et bidrag til det nye PlayStation spillet du har ønsket deg så lenge, så kan du kose deg litt ekstra i romjula. Jeg blir gjerne med å tar en kamp."

Altiett gavekortet kjøper du på senteret og det kan brukes i alle våre butikker.

Altiett gavekortet kjøper du på senteret og det kan brukes i alle våre butikker.

Et gavekort må ikke nødvendigvis dekke hele summen for en ting. Det kan også fungere som et bidrag til en mer kostbar ting, som for eksempel et par nye ski, et nytt headsett eller en ny boblejakke.

Altiett gavekort er også en "kortreist" julegave som støtter lokal handel der du bor.

Relaterte artikler