ÅPENT I DAG: 10-20

Søknadsfrist 19.06.2022

Beskrivelse av bedriften

I H&M tror vi at du kan finne det du elsker å gjøre. Vi gir rom for å skape og rom for å vokse – et sted der du føler tilhørighet og kan være deg selv fullt og helt. Du blir en del av et livlig team i et selskap som føles like bra som det ser ut. I H&M har vi troen på at det er mulig fordi vi sammen gjør det mulig.

Jobb-beskrivelse

Vi søker nå vår neste Sales Advisor til en deltid stilling på vår H&M butikk på Amanda Storsenter i Haugesund. 
Vi ser etter deg som kan jobbe annen hver helg men også kveld og ekstra i ukedagene.  

For kundene våre er det du som er H&M! Du er vennlig, stilig og elsker å jobbe med mennesker. Du skaper en stor forskjell i H&M-butikken. Å gi god kundeservice og stilråd holder deg aktiv hele dagen.

Sales Advisor er en av de viktigste stillingene og en flott måte å starte reisen din med H&M. Mange av lederne våre startet selv på salgsgulvet.

Å jobbe i butikken betyr at du representerer H&M. Du inspirerer, veileder og hjelper kundene våre på alle måter. Enten det er på salgsgulvet, ved prøverommene eller ved kassene våre – du jobber sammen med mote interesserte kollegaer. God kundeservice inkluderer også varebehandling og at butikken ser attraktiv ut. Og selvfølgelig å holde deg fullstendig oppdatert om alle kampanjer og salgsaktiviteter. Her får du sjansen til å få ting til å skje. Hvis du er på leting etter eventyr, finner du en spennende reise i H&M. Har du lyst til å bli Sales Advisor? Sammen kan vi gjøre det mulig.

Få kundene til å føle seg velkommen & føl at du kan være deg selv.
Bli Sales Advisor & mer i H&M.

Kvalifikasjoner

På salgsgulvet vårt handler alt om fantastisk kundeservice. Som Sales Advisor er du en multi-tasker som liker å være på beina og være der det skjer. Du er også en positiv og vennlig person med en fantastisk stilsans. Du er flink til å organisere og liker å jobbe i et team sammen med folk som er like utadvendte og interessert i mote som du er.

  • Du gir god kundeservice og jobber aktivt med salg – mens du har et customer first mindset.
  • Fleksibel –Du er beredt på å jobbe ettermiddag eller dagtid så vel som helg.
  • Du ser unike salgsmuligheter og er villig til å ta initiativ til å utforske de i din hektiske hverdag.
  • Du elsker Retail og har et ønske om å utvikle deg sammen med H&M.
  • Du er åpen og ærlig i din kommunikasjon med feedback til dine kollegaer og Managers.

Ytterligere informasjon

Vi søker både en deltids stilling på H&M butikk på  Amanda Storsenter i Haugesund. 

I H&M jobber en dyktig gjeng med stor interesse for mote og salg. Vi preges av en hektisk hverdag, godt humør, og høye målsettinger. Kanskje du ønsker å være med å gjøre butikkene våre innbydende og spennende? H&M ønsker alltid at kundene går ut av våre butikker med en god handleopplevelse, med ønske om å komme tilbake!

Er du vår neste Sales Advisor? Skriv en CV og søknad til oss om hvorfor nettopp du passer til denne rollen og hvor du presiserer hvilken stilling du søker på og send den inn til oss innen 19. juni.