Stengt i dag

Søknadsfrist 30.04.2022

Vil du bli med på reisen? Vi leter etter en ny superselger som kan bidra positivt til både butikken, teamet og til kundene våre.

Stillingen er en deltidsstilling med sesongkontrakt. 

Bli en del av ONLY Stores

Vi søker nå en ny superselger til vårt TEAM hos ONLY Amanda. Brenner du for mote og trender, har et hjerte for kundeservice og et glimt i øyet. Da er det deg vi vil høre fra!

ONLY Stores har vært på en forrykende reise gjennom de siste fem år, og vi er langt fra ferdige med reisen. Vår forretningsplan har vist seg å være riktig. Vi har hatt vårt primærfokus på to ting – våre produkter og våre medarbeidere. Som en del av organisasjonen i ONLY Stores kan du i høy grad få det ansvaret du ønsker, de oppgaver du brenner for, og ikke minst være en del av et fantastisk team.

Hos ONLY Stores vet vi at våre medarbeidere gjør en stor forskjell!

Jobben

  • Du forstår hva som er det viktigste i en butikk, nemlig kundene våre.
  • Du holder deg oppdatert på mote og trender og er opptatt av å følge med i markedet. Du liker å jobbe i et høyt tempo, er ikke redd for og ta i et tak og har et konkurranseinstinkt det lukter svidd av.
  • Du er en teamplayer, men kan like gjerne jobbe selvstendig som i team.

Arbeidsoppgavene er varierende.

Vi skal alltid yte god service til kundene våre

Salg av varer

Delta på varetellinger

Varemottak

Merchandising

Hvem er du?
Er du energisk og i ung voksen alder, utadvendt og elsker å jobbe med salg?
Du er serviceinnstilt og liker tempo og varierte arbeidsoppgaver.
Kan du ta utfordringer på strak arm og lysten til å lære sitter høyt, da vil vi høre fra deg.

Hva får du av oss?
God opplæring og oppfølging, gode kollegaer og en spennende hverdag, ingen dag er lik.
Det er en vibrerende og levende bedrift hvor alle ledd jobber for suksess, hver dag!

Om oss
ONLY Stores er en del av BESTSELLER Retail Europe vi har eksistert i mer enn 25 år og driver konseptbutikker under følgende brands: ONLY, ONLY & SONS & JDY.

Vi har base i Brande, hvor vi er 40 dedikerende kollegaer, som beskjeftiger oss med drift av butikker. Vi driver BESTSELLER Retail Europe ut fra ledelsesmessige verdier, som bygger på fremgang for enhver pris, nærhet til våre kollegaer og butikker og en kompromissløs tro på, at vi kan gjøre det enda bedre i morgen.

Vi arbeider i et sterkt konkurransemessig miljø, hvor vår innsats og innstilling gir resultater direkte på bunnlinjen. Vi hyller prinsippet om frihet under ansvar, og vi elsker mennesker som tar initiativ og som gjør en forskjell. Vi tror på, at det er den måte vi best utvikler vår forretning og hverandre.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Vi behandler alle søknader fortløpende.