ÅPENT I DAG: 09-20

Årets tre trender for sommeren har vi valgt å kalle Flourish, Seaside Story, og Playful Optimism. Trenden Flourish finner du allerede nå i butikk!

Flourish

Livet på landet med drivhus og blomstereng i hagen tatt til et nytt nivå. Blomstene videreføres i nydelige print på tekstiler i alle former. Disse matches med striper og ruter, og ikke minst ulike strukturer i kvalitetene. Vi elsker å leve i ett med naturen! I denne stilen setter vi stor pris på det håndlagede og det er en selvfølge at det er naturlige materialer med tanke på bærekraft. Vi setter pris på det uperfekte og unike, som en litt skjev og ujevn vase i keramikk eller den lett rustne overflaten på metallet. Det oppleves som trendy og tidsriktig med grønntoner i alle naturens valører. Disse opp mot sort og en sprek pop-opp farge, lilla, gjør det nytt og interessant.

Seaside Story

Dette er historien om lange feriedager ved bassenget – eller enda bedre, i seilbåten eller i vannkanten ved kysten. Vi søker oss mot det avslappende og rolige livet med havbrisen og den friske luften i sentrum. Det er en laidback og casual stil samtidig som den er tidløs og klassisk. Mønsterbildet er hentet fra sjøens bølger, skjell og ellers livet i havet. Dette kombinert med klassiske striper og gjerne et element som sier noe om hvor vi er. Fargetonene er harmoniske og gjenspeiler det maritime livet ved havet. Flere valører av blått mot sand og hvitt, og et lite hint av lys aqua for å gjøre det friskere. Keramikk formet som koraller, fisk og skjell gjør seg som vaser og fat.

Playful Optimism

Happy colours. Fun living! Fargene spiller en stor rolle når det gjelder hvordan vi føler oss. Vi nyter late og lekfulle dager i solen – vi er glade, det er ferie og vi nyter fine dager i et fargerikt miljø! Sommer-følelsen blir ikke bedre enn dette. Spreke blomstermønstre, både store og små, kombineres med enkle ruter og gjerne også en fargerik stripe. Vi aner 70 og 80-tallets glade mix, nå i nye kombinasjoner. Alle pastellfarger er lov, og vi roer det hele ned med hvitt og strå.

Dette skriver Kid Interiør i en pressemelding.

Se Kid Interiør sine hjemmesider her.

Relaterte artikler