Klikk og hent

Gratis frakt på alle ordrer som hentes i butikk! 1. Legg ønsket produkter i handlekurven på brobrobrille.no 2. Velg ”Hent i butikk på Alti Brotorvet” som leveringsmåte ved utsjekk. 3. Du vil motta en hentemelding så snart pakken er klar for henting.

Velkommen til Brobrobrille på Alti Brotorvet

Brobrobrille, klokka ringer elleve. Det gjorde den i alle fall den 5.april 2018. Da kunne Camilla Hartveit åpne butikken i Bamble. Navnekonseptet kommer fra de to broene i området - ambisjonen er tross alt å ha sterk tilknytning til lokalmiljøet. Heia Grenland!

Med seg har Camilla et lag av superjenter: Åshild, Thomine, Hannah og Thea. Ektemann Even hjelper også til, men han får ikke lov til å betjene kunder. Kundeservice er ekstremt viktig, og ifølge Camilla er Even best på «andre ting» som data og å "fikse ting". Resten av the Hartveits hjelper også til om det trengs.

Sortimentet består i all hovedsak av klær til baby og barn opp til 16 år. Vi tilbyr også barnevogner, bilseter, matbokser, kosedyr, gaveartikler og mye annet gøy. 
Vi tar inn klær og utstyr vi selv mener er flotte eller praktiske, og forsøker å ta inn produkter som ikke er standard i andre barnebutikker. 

Vi håper å se deg i butikken, enten på senteret eller på verdensveven! 

Ha en fortsatt bro dag!

Åpningstider

Ledig Stilling

Brobrobrille søker butikkmedarbeider

Les mer

Søknadsfrist 15.05.2022