Stengt i dag

Påskepynt 2023

Påsken er en hyggelig høytid som vi ofte feirer sammen med familie og venner. I Norge markeres påsken hovedsakelig med fjellturer og hyttekos, men det er også en flott tid for å pynte hjemmet ditt med fargerike og morsomme dekorasjoner. Påskepynt er en fin måte å skape koselig stemning i hjemmet, samtidig som at du kan markere vårens ankomst. Her finner du inspirasjon til å skape en koselig påskestemning, enten du tilbringer påsken hjemme eller på hytta. 

Pynte til påske

Å pynte til påske trenger ikke å bli kostbart. Med en blanding av ny og gammel påskepynt, kjøpt og hjemmelaget, får du enkelt et påskepyntet hjem. Hos oss finner du mye påskepynt som vil glede hele familien. Søte påskeharer og -kyllinger, duker og håndklær med påskemotiver, lys og påskeservietter.

Påskepynt til kjøkkenet

Påsken er tid for kos med familie eller venner, og vi tilbringer en del tid på kjøkkenet. Vi lager gjerne litt ekstra god mat og baker. Noen spiller brettspill, lager egen påskepynt og maler kanskje egg sammen med barna. Med våre påskemønstrete kjøkkentekstiler blir stemningen garantert god, uansett hva man foretar seg!

Dekke påskebord

Vi koser oss ofte lenge rundt bordet til påske. Nyter lange påskefrokoster og deilige middager. Å dekke et vakkert påskebord tar ikke lang tid og trenger ikke å koste mye. Med en duk, servietter, påskeliljer og gule lys er mye gjort. Man kan også plukke kvister eller gåsunger fra hagen og pynte dem med våre glassegg, eller påskeegg man har malt og dekorert selv!

En lun stund i solen!

Påsken er avslappende dager uansett om den nytes på fjellet, ved sjøen eller hjemme. Ta med deg et pledd ut, sett deg i solveggen og nyt at dagene blir lengre og lysere!

Påske til fjells

Mange liker seg til fjells når det er påske. Ingenting slår da følelsen av en solrik dag omgitt av kritthvit snø og blå himmel. Vi har mange produkter som lar deg holde varmen utendørs. Ullpledd er et "must" for kalde dager. Våre lammeskinn kan enkelt rulles sammen og tas med på tur. Våre praktiske dunpledd kommer i en pose, og tar liten plass i sekken. Søte appelsiner, kvikklunsj og varm kakao smaker ekstra godt utendørs! Vår kakaobombe omvandles til den deiligste kakaoen ved å helle varm melk på.

Artikkelen er hentet fra Princess sine nettsider

Bli videre inspirert hos princess.no eller stikk innom en av butikkene for å se utvalget!

Relaterte artikler