ÅPENT I DAG: 10-20

Det var i 2016 at vennene Asle og Melissa, som nå er kompanjonger, åpnet dørene til Chili Chocolate midt i Stavanger sentrum.  I vår sjokoladefabrikk selger vi lokalt håndverk både med og uten chili.

Vi har et brennende ønske om å levere gode smaksopplevelser med råvarer av høy kvalitet, og med franske Valrhona som eneste sjokoladeleverandør, har vi fått tittelen «Valrhona Expert»

I 2023 tar vi steget videre og åpner filial på Bystasjonen i Sandnes

Lokale råvarer av ypperste kvalitet, som granskuddsirup fra Jæren, blåbær fra Melsheia eller mynte fra egen hage, hører selvfølgelig med.

Butikken bugner over av eksklusiv konfekt med delikate og spennende smaker, sjokoladefigurer i alle størrelser, franske makroner, chilimarmelade, lakriskuler, «Tantes godteri» og iskrem om sommeren. 

Melissa er født og oppvokst i Danmark, men har nå slått røtter i Stavanger.

Hun er en kreativ sjel, noe butikklokalene til Chili Chocolate nyter godt av.
Kvalitet er også noe Melissa setter veldig høyt, enten det er i den daglige produksjonen eller ved uttesting av nye produkter.

Hun elsker å dele ut smaksprøver til de søtsugne rogalendingene når hun er ute på markeder og festivaler i regionen.

Med flere års erfaring i restaurant- og serveringsbransjen møter hun kundene med et stort smil og den ypperste service i butikken.

Har du mulighet for å besøke butikken i Stavanger en gang er det stor sannsynlighet for at du ser sjokolademakeren Asle idet han er i full sving med å lage noen av de mange deilige produktene som skal ut i butikkene, eller når han tester ut nye oppskrifter.

Asle flyttet til Frankrike da han var 17 år, for å utdanne seg som kokk.
Han fant fort ut at det var det søte hjørnet han likte best, og
etter kokkeutdannelsen, bestemte Asle seg for å bli i Frankrike.
I lære hos et familiedrevet konditori med egen sjokoladeavdeling, begynte drømmen om å starte noe eget å spire.

Men det skulle ta hele 11 år før drømmen ble en realitet, og de 2 kompanjongene Melissa og Asle med familier, åpnet Chili Chocolate AS.

 

Relaterte artikler