ÅPENT I DAG: 10-20

OCEAN FIBERDYNE

Ocean fiberdyne har mykt polyesterfyll laget av resirkulerte plastflasker. Fibrene kommer fra Plastic Bank, som jobber med å hindre plastavfall fra å havne i havet.

Plastavfall samles inn fra strender og kyst, males opp og spinnes til nye polyesterfibre. Dette blir omgjort til mykt polyesterfyll som benyttes i vår fiberdyne. En svært komfortabel dyne - med miljøfordel.

Les mer om denne fine og viktige historien hos plasticbank.com.

KID FØRST UTE MED RESIRKULERT DUN OG FJÆR

Kid lanserer, som første interiørkjede i Norge, Redown dundyne og dunpute, laget utelukkende av resirkulert dun og fjær. Det er et fantastisk konsept, hvor vi kan bidra til at dun og fjær kan varme igjen og igjen.

Dun er en naturlig råvare med lang levetid. Med litt hjelp kan dunen varme på nytt. Selve Redown-konseptet er en bærekraftig prosess som betyr å bruke ressursene på nytt, og så lenge som mulig, og det er en del av en sirkulær økonomi. Redown er også navnet på våre resirkulerte dunprodukter – nettopp fordi det er dun som brukes igjen.

PETRA DYNE/PUTESETT

Petra dyne- og putesett i 100% resirkulert polyester er lunt og behagelig å sove i, og passer perfekt for helårsbruk. Resirkulert polyesterfyll er miljø- og allergivennlig, og produktene vil med riktig stell og vedlikehold ha lang levetid.

Petra Baerekraft Kid Alti2

KID DONERTE 170.000 KR TIL WWF I 2020

Gjennom salg av Ocean fiberdyne donerte Kid kr. 170.000 til WWF og Tv-aksjonen.

Her kan du lese mer om Kid Interiørs bærekraftsmål.

Relaterte artikler