Velkommen til Din Trafikkskole på Bystasjonen Sandnes

Vi er stolte av å være regionens første tilbyder av intensivkurs på bil, MC og tilhenger. Nå er vi også regionens eneste tilbydere av Teorifilm. Vi liker å fornye oss og var tidlig ute med lappen for automatgir og elbil. Vi vokser stadig og har i dag avdelinger sentralt i både Stavanger, Sandnes og Hinna.

Strengere krav om fravær på skolen krever større innsats og strammere planlegging hos oss som trafikkskole. Vårt motto er "Vi kjører når du kan" og med nøyaktig planlegging og høy fleksibilitet får vi sammen til en god opplæring som tar hensyn til skolegang og andre gjøremål. I dag er det gyldig fravær for: Sikkerhetskurs på øvingsbane, sikkerhetskurs på vei trinn 4.1.2 og 4.1.3. NB, få dokumentasjon på fraværet for å legge frem på skolen.

Din Trafikkskole består av 14 engasjerte lærere. Sammen er vi en positiv gjeng som alle hjelper hverandre der det trengs for at våre kunder skal oppleve god stemning og seriøs opplæring.

God kjøreopplevelse og opplæring skjer best i gode biler. Din Trafikkskole vil fremover prioritere Volkswagen, Audi og Skoda men har i dag også flotte biler fra Tesla og BMW. Med dette brede utvalget er det lett for våre kunder å finne seg til rette i et kjøretøy som de kan være med å bestemme. 

Åpningstider

Kategori