ÅPENT I DAG: 10-20

Morsdag er en dag for å feire og sette pris på alle de fantastiske mødrene der ute. Det er en dag for å vise sin takknemlighet og kjærlighet til sin egen mor, og for å gjøre noe ekstra hyggelig for henne. Uansett om du gir henne en gave, tar henne med ut for å spise eller bare tilbringer dagen sammen med henne, så husk å fortelle henne hvor mye hun betyr for deg.

Her er noen gavetips fra Kremmerhuset mor helt sikkert vil sette pris på:

Frokost på sengen

Hva med å overraske mor med noe smakfullt til frokost? Hos Kremmerhuset finner du flere typer deilig kaffe, kakao og te. Du finner også søt sjokolade og syltetøy som passer perfekt på for eksempel nystekte rundstykker. Tips: Server frokosten på sengen med hjelp av et stødig serveringsbrett og et sesongriktig krus!

VELVÆREPRODUKTER - EN SIKKER VINNER!

Kroppspleien fra Meraki er en favoritt når det kommer til velvære. Meraki er utviklet i Danmark og har et helt univers av velværeprodukter inspirert av skandinavisk estetikk. Produktene er skapt med en kjærlighet for naturen og er godt for både kropp og sjel. Alle produktene fra Meraki er økologiske og plast- og glassflaskene er produsert av 100% resirkulert materiale.

Vase til buketten

Mamma setter ofte pris på å få en bukett med blomster til morsdag. Gir du samtidig en fin vase som hun kan putte buketten i, blir hun helt sikkert ekstra glad!

Relaterte artikler