Ingredienser:
- 14 stk rå kjøttboller
- 500 g tomatsaus med grønnsaker
- 250 g fersk, fullkorn tagliatelle
- 25 g revet Grana Padano parmesan
- 1 potte frisk basilikum (valgfritt)
- 1 ss rapsolje
Alle ingrediensene finner du hos MENY.
Slik gjør du:
- Stek de rå kjøttbollene i olje til de er gylne. Ha på tomatsausen og la koke til kjøttbollene er gjennomstekt. Dette tar ca 5 minutter. Dersom du bruker ferdig stekte kjøttboller har du disse rett i sausen, varmes i 5 minutter.
- Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Hell av vannet og damp pastaen tørr. Vend pastaen inn i tomatsausen.
- Ha revet parmesan over retten like før servering.
Tips!
Ha frisk basilikum over pastaen ved servering. Dette gir retten både mer farge og ikke minst mer smak.