ÅPENT I DAG: 10-20

Velkommen til Urban på Farmandstredet

Urban er ledende innen sportsfashion og sneakers. Vi er en unik nordisk streetstyle-inspirert kleskjede for jenter og gutter med en aktiv, urban livsstil. Urban tilbyr en rekke egne og eksterne merkevarer, som AdidasNike, Fila, Vans og Puma. Vi fører det siste fra de beste for dem som liker å ligge i forkant av trendene. Med fokus på sneakers og assosiasjoner til musikk fanges den nordiske, aktive og urbane livsstilen i et inspirerende, lekent univers under slagordet, Come Play With Us.
Urban er en del av Varner.com.
 
Vi fører blant annet følgende merker: Adidas, Alpha Industries, AWA, Bits & Bobs, Buffalo, Champion, Coke/Urban, Crep Protect, Converse, DC Shoes, Dr.Denim, Ellesse, Fila, Flat Top, Herschel, Hoi, Kappa, Karve, Mitchell & Ness, New Balance, New Era, Nike, Puma, Reebok Classic, Stance, Svea, Superga, The North Face, Timberland, The Hundreds, Vans, Undr
 
Vår strategi og arbeid for bærekraftig utvikling:
Som en del av Varner gruppen er kjernen av vår virksomhet et sterkt fokus på bærekraftig utvikling. Bærekraft for oss er å ta gjensidig ansvar for klima og miljø, mennesker og forbrukere. Det betyr å jobbe for mot en sirkulær forretningsmodell med så liten negativ påvirkning på klima, miljø mennesker og dyr som mulig. Les mer her.

Åpningstider