Ønsker du å jobbe med mote og salg, i et stort selskap med mange muligheter?

Da kan dette være drømmejobben for deg! Nå har du sjansen til å starte din karriere i Bik Bok - en av Nordens ledende motekjeder for jenter.

Det gode samholdet i teamet, i kombinasjon med mote og hyggelige kunder, er hovedgrunnen til at vi trives så godt på jobb – selv i de mest hektiske perioder! Tempoet er høyt, og arbeidsoppgavene er mange og varierte, perfekt for å skaffe deg verdifull erfaring og en skikkelig morsom arbeidshverdag. Hos oss elsker vi å jobbe kreativt med å style antrekk og finne nye plagg til våre kunder.

Lyst til å bli en del av vårt fantastiske team, med masse engasjement og positiv energi - der vi heier på hverandre? Da håper vi du sender oss din søknad i dag.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Vi tenker at du er:

  • Utadvendt med gode samarbeidsevner
  • Best under høyt tempo og kan håndtere flere arbeidsoppgaver samtidig
  • Konkurranseorientert og motiveres av å oppnå gode resultater sammen med teamet
  • Innstilt på å gi de beste handleopplevelser i butikk, og bruker våre digitale kanaler for å gjøre hele Bik Bok tilgjengelig for kunden
  • Et positivt bidrag til et godt arbeidsmiljø, der man heier på hverandre
  • Fleksibel når det gjelder arbeidstider og arbeidsoppgaver
  • Interessert i og oppdatert på mote og trender

Bik Bok er en av Nordens ledende motedestinasjoner for jenter i midten av 20-årene. Vi brenner for å skape kolleksjoner med en balanse av gode baseplagg, kommersiell trend og «it-fashion» for å inspirere den Nordiske jenta. I Bik Bok gjør 1000 medarbeidere en fantastisk jobb for at vi skal lykkes, hver eneste dag.

Bik Bok er en del av motekonsernet Varner, som består av flere profilerte kjeder – Cubus, Dressmann, Carlings, Volt, Junkyard og Levi’s Store. Virksomheten omfatter i dag 6 nettbutikker og over 1200 fysiske butikker i Norge, Sverige, Finland og Island.