JOBBE PÅ GINA TRICOT

Vi søker nå en erfaren og engasjert person til rollen som Butikksjef på Farmandstredet kjøpesenter i Tønsberg. Stillingen har oppstart i August/September. Hvis du brenner for salg, har sterke lederegenskaper og elsker å jobbe i motebransjen, kan du være den perfekte kandidaten for oss!

OM ROLLEN

Som butikksjef tar du eierskap til butikken og er ansvarlig for resultatene. For at du skal kunne fortsette å utvikle lederegenskapene dine, gir vi deg støtte i lederrollen og tilgang til kursene våre i Gina Tricot Smile Academy. Det er viktig for oss at du tar initiativ til å vokse i rollen din. 

HVEM ER DU?

Vi søker deg som er positiv, sosial og engasjert. Du streber alltid etter det ypperste og er en ekte lagspiller som ikke bare står på sidelinjen, men er aktivt engasjert sammen med teamet ditt. Det er naturlig for deg å gå foran som et godt eksempel når du motiverer teamet ditt til å skape meningsfulle opplevelser for kundene våre. I tillegg er du fleksibel og kan tilpasse deg ulike arbeidstider, inkludert kvelder, helger og travle perioder som jul.

Kvalifikasjoner:

  • Flere års erfaring innen service og salg
  • Erfaring med å coache og utvikle et salgsteam mot utfordrende mål
  • Stor interesse for salg og nøkkeltall
  • Lidenskap for mote og trender
  • Et øye for det visuelle
  • Fleksibel når det kommer til arbeidstid

HVA TILBYR VI?

Når du starter karrieren din hos oss, vil du bli ønsket velkommen inn i et team med fantastiske kollegaer. I Gina Tricot Smile Academy får du ikke bare kunnskap om selskapet og salgsteknikker – du blir også en del av et stort fellesskap og får muligheten til å knytte kontakter med andre likesinnede. Vi tilbyr en inspirerende arbeidsplass der fellesskapet er sterkt og der du virkelig kan føle deg som en del av teamet.

Stillingen er en fast stilling på heltid med gjennomsnitt 37,5 timer per uke. Vi praktiserer prøveansettelse.

Er du rett person for denne utfordringen? 

Intervjuer og ansettelse gjøres fortløpende.