ÅPENT I DAG: 10-20

Klikk og hent

1. Finn skoen du ønsker å kjøpe på skomani.no. 2. Velg "Klikk & hente i butikk" og Mani Futura som hentested. 3. Fullfør reservasjonen. Du vil motta en bekreftelse på SMS når varen er klargjort for henting. 4. Hent og betal i butikk

Velkommen til Mani på Alti Futura

I Mani er vi lidenskapelig opptatt av sko og mote, og har et sterkt ønske om å være et friskere alternativ til den tradisjonelle skobutikken. Vi har en spennende miks av kjente merkevarer og egne varer, som du kun finner hos oss. Vi ønsker å sette vårt preg på motebildet, og søker hver sesong etter et rikt utvalg av ulike trender, for å kunne gi deg som kunde et best mulig utvalg. Samt har vi alltid et utvalg av aktuelle sko til ethvert behov.

Vi har et spennende utvalg av kjente merkevarer og våre egne, som du kun finner hos Mani. Vi ønsker å sette vårt preg på motebilde, samt gi deg som kunde et best mulig utvalg. Vi har alle forskjellige føtter, og passform er i høy grad individuelt fra person til person. Derfor finner du sko av forskjellige passform og stil, som imøtekommer de flestes ønsker og krav. Trygghet i kjøpet er viktig for oss, så passer de ikke får du såklart bytte de. 

For hjemlevering ta kontakt på:

Vi har vipps.

Åpningstider