Klikk og hent

Gratis frakt på alle ordrer som hentes i butikk! 1. Legg ønsket produkter i handlekurven på stormberg.no 2. Velg ”Hent i butikk” som leveringsalternativ ved utsjekk og velg ønsket Stormberg-butikk. 3. Du vil motta en hentemelding på SMS så snart pakken er klar for henting.

Velkommen til Stormberg på Alti Futura

Stormberg er Norges største produsent av sports- og turtøy til hele familien, og her finner du et stort utvalg av bl.a. jakker, bukser, regntøy, parkdresser, ull og fleece. Med funksjonelle plagg til familievennlige priser, holdbar kvalitet og stort fokus på miljø- og samfunnsansvar har vi sterk vekst og en solid posisjon. Alle våre produkter er klimanøytrale, og vi jobber aktivt med å unngå at giftige og skadelige miljøgifter brukes i Stormbergs produkter. Våre plagg skal være vennlige mot både mennesker og miljø.

1% av omsetningen går til samfunnsnyttige formål. Stormberg tar også inkluderende arbeidsliv på alvor, og 25 % av våre ansatte skal være folk som av en eller annen grunn har problemer med å få innpass i arbeidslivet. Les mer om dette arbeidet på Stormbergs nettside.

Åpningstider