Fra Magneten til Alti Magneten

Magneten har vært synonymt med handel på Levanger i mange år, og navnet tar de med seg videre under Alti-paraplyen, og blir fra nå av Alti Magneten.

«Nå henger vi opp nye skilt og blir en del av Alti-familien fullt og helt, det gleder vi oss stort til!» sier senterleder Lars Heirsaunet. «Selv om senteret nå deler Alti-navn og -profil med 18 andre kjøpesentre i landet, vil lokal forankring og senterledelse bli ivaretatt som før. Å være under Alti-paraplyen gir oss muligheter for deltagelse i kampanjer og fellesaktiviteter som vi tror kundene vil sette stor pris på», sier Heirsaunet.

Navnefesten skal feires med gode tilbud, tivoli og aktiviteter 3 dager til ende.

Ny senterlogo er kommet opp på Alti Magneten

Ny senterlogo er kommet opp på Alti Magneten

Fra Falksenteret til Alti Heim

Falksenteret på Kyrksæterøra i Heim kommune huset tidligere Falk skofabrikk og har hatt dette navnet siden oppstarten i 1998. Men denne uka blir navnet historie – og senteret blir Alti Heim fra torsdag 21. oktober.

«Vi får Norges beste kjøpesenternavn» uttaler Erik Snekvik, en av eierne, til lokalavisa.

«Under navnefesten er det planlagt et program med aktiviteter for store og små. Underholdning blir det også. Samtidig skal vi introdusere våre maskoter Ellie og Timba» forteller senterleder Karina Sættem. «Vi gleder oss til å bli en del av Alti-familien og få utnytte de fordelene som ligger i kjedesamarbeidet!»

Se hva som skal skje under navnefesten her.

Alti Forvaltning har nå 31 kjøpesentre i porteføljen, og fra denne uken bærer altså 19 av disse Alti-navnet. Det er et mål for Alti å få styrket merkevaren ved at de fleste av sentrene får felles profil og deltar i felles kampanjer og aktiviteter – det gir sentrene mer innhold for markedskronene.

www.alti.no