ÅPENT I DAG: 09-19

FIX vattert overall med refleksdetaljer, teipede sømmer, YKK-glidelåser og forsterkede partier. Materialet er både vind- og vanntett og laget av resirkulert polyester. FIX softshell-jakke er også vind- og vanntett takket være BIONIC-FINISH® ECO-finishen.

 

Fix Regnjakke er vindtett og vanntett med sveisede sømmer i polyuretan

Her er noen smarte måter å ta vare på barnets yttertøy på på riktig måte, uten at det går på bekostning av funksjonaliteten. På den måten kan de bruke den om og om igjen og gi den videre senere.

Rifter på barnets yttertøy er et godt tegn, det blir elsket og brukt på repetisjon. Men hvis det er behov for reparasjon, kan du ganske enkelt bruke en av våre praktiske selvklebende reparasjonslapper. Disse reparasjonslappene for yttertøy kan kuttes til og trykkes i noen sekunder for å festes på plass. Bare sørg for at området som repareres er rent og tørt.

FIX skallbukse. Vind- og vanntett skallbukse med mange flotte funksjoner som avtagbare seler, justerbar midje, 3M Scotchlite™ refleksdetaljer og forsterkede partier på bena.

Mange av våre funksjonelle bukser og kjeledresser har avtagbare elastiske fotstropper. Hvis de blir utslitte, kan du enkelt erstatte dem med nye. Bare klipp av de gamle stroppene med en saks og fest de nye til knappene som finnes på innsiden av benmansjettene.

En lett vattert vannavstøtende vest med avtakbar hette og sidelomme laget av resirkulert polyester. Leggings med myk børstet innside laget av bomullsjersey blandet med spesialkonstruerte polyamidfibre, som gjør dem mer holdbare.

Les og se mer av Lindex Care-produkter her

Relaterte artikler