Velkommen til Colosseum Tannlege på Gulskogen senter

Colosseum Tannlege Gulskogen, tidligere Gulskogen tannlegesenter åpnet i 1988.

Hos oss får du hjelp med den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling. Vi har lang erfaring med estetisk tannbehandling, som for eksempel tannbleking og pasienter med tannlegeskrekk.

Ved akutt behov får du alltid hjelp på dagen.

Den første Colosseum klinikken ble opprettet av en tannlege for over 30 år siden. I dag er Colosseum Tannlege Norges ledende leverandør av tannhelsetjenester, med nesten 40 tannklinikker som alle tilbyr det beste innen tannhelse.

 

Tone M Gramstad - tannlege

Uteksaminert ved universitetet i Bergen  i 1987.

Jobbet som assistent tannlege i Tromsø. Startet opp og har drevet Gulskogen tannlegesenter, nå Colosseum Tannlege fra 1988.

Tone har fokus på smertefri og omsorgsfull behandling .

Merete Thon

Autorisert tannhelsesekretær. 

Jobbet som tannhelsesekretær siden 2008, jobbet Colosseum Tannlege siden 2017. 

Tove Kleiv Rundtom - tannpleier 

Uteksaminert fra Bergen 1996

Jobbet i offentlig tannhelse frem til 2002.

Fra 2003 har hunn jobbet på Gulskogen Tannlegesenter som i dag er Colosseum Tannlege Gulskogen. Tove har lang erfaring med tannkjøttbehandling og bleking.  

Ognjen Njamculovic – tannlege

Uteksaminert ved det Odontologiske Fakultet, Universitetet i Beograd i 2002.

Jobbet som tannlege i Spesialistklinikk for oral kirurgi og tannlege i Den odontologiske poliklinikk  i Serbia. Jobbet som allmenntannlege ved Linderud Tannklinikk og Tannlegevakt i Oslo. Tannlegepraksis i Den offentlige tannhelsetjenesten ved Tannklinikken Fana i Bergen.

Omsorgsfull tannlege som legger vekt på pasientens behov og ønsker. Spesiell interesse for estetisk tannbehandling og behandling av pasienter med tannlegeskrekk.

Torill Råberget

Tannhelsesekretær. 

Har jobbet i Colosseum Tannlege siden 2008, 12 år Hos Colosseum Tannlege Jessheim og de siste 1 ½ årene på Gulskogen. Torill jobber også noen dager på klinikken i Drammen sentrum.

Åpningstider