Velkommen til Elite Foto på Gulskogen senter

Vi hjelper deg med flotte bildeprodukter

Elite Foto har siden 1985 hjulpet kunder i hele Norge med små og store bildeprosjekter. Vi produserer lokalt og ofte kan din ordre være ferdig i løpet av minutter.

Vi har butikker fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord med lokalt eierskap og dyktige ansatte. Når du velger oss skal du være trygg på at kvaliteten varer i generasjoner.

Bestilling av produkter kan gjøres på nettsiden elitefoto.no eller på bestillingskiosker i butikkene. Her finner du også det du trenger av tilbehør som rammer, album og annen rekvisita.

Våre fotografer og bildeentusiaster sørger for kvalitet i hele prosessen fra bestilling til ferdig produkt. Vi benytter markedets beste produksjonsutstyr og råvarer av høyeste kvalitet.

Vi tilbyr også en rekke manuelle og analoge tjenester som fremkalling av film, digitalisering av bilder/video samt kopiering av bilder fra gamle papirkopier, negativer og lysbilder. Vi retusjerer og reparerer skadete bilder.

Passbilder og visumbilder

Vi tar passbilder til utenlandske pass, til visum, bankkort og generelle ID-bilder – både til barn og voksne. Du trenger ingen timeavtale, bare kom innom.

Åpningstider