Velkommen til Gulskogen Kiosk / Mix på Gulskogen senter

MIX er en av Norges ledende kiosker som eies og driftes av en lokal kjøpmann. Derfor kan våre kiosker ha ulikt uttrykk og innhold ut fra hva som passer best lokalt.
Hos MIX finner du ett bredt utvalg av mat, is og drikke, i tillegg til tradisjonelle kioskvarer.

Mat: Her kan vi tilby raske måltider for deg på handletur. Dette kan være alt fra pølser, til ett utvalg av både varme og kalde retter. Du vil alltid finne ett produkt med ett ekstra godt pristilbud hos oss. Og det er mulighet for både å spise hos MIX, eller å ta med maten.

Is: Vi er stolte av våre flotte iskremavdelinger. Vi har stor bredde på alt ifra småis til kuleis og softis med et stort strøssel utvalg. Vi tilbyr også milkshake i mange mulige smaksvarianter. Spør oss gjerne hva vi har å tilby nettopp deg. Kanskje har denne kiosken en helt egen lokal spesial eller en ny smak på tilbud?

Drikke: Med fast 2 for 40 tilbud på mineralvann og med ekstra billig pris sammen med mat, er det ingen grunn for deg å gå tørst rundt på senteret. Vi har også kaffe til å ta med på runden, gjerne med noe godt å bite i til eller hva med en iskald slush, milkshake eller smoothie?
Tradisjonelle kioskvarer som du forventer å finne i en MIX kiosk, som sjokolade, godterier, aviser og blader, har vi også. Her er det noe for enhver smak. Enten du ønsker noe helt for deg selv, for å dele med andre eller til å gi bort som en ekstra oppmerksomhet.

Spill: Vi er kommisjonær for Norsk tipping og Norsk Rikstoto og tilbyr det meste av spill fra Flax-lodd og Lotto, til langoddsen og travløp. Våre ansatte står klare for å hjelpe deg med sin gode kunnskaper på spill og har oversikt på alle dagens tips om hvor de store gevinstene er. Kanskje det er her du blir millionær?
Kom innom oss for en hyggelig handleopplevelse og la oss tilby deg dagens lille høydepunkt:)

Åpningstider