Klikk og hent

1. Gå til varen du ønsker å reservere inne på jernia.no.
 2. Velg ”Reserver i butikk” og hvilken Jernia-butikk du ønsker som utleveringssted.
 3. Hent og betal i butikk.

Velkommen til Jernia på Gulskogen senter

Alt du trenger for å lykkes hjemme

Er du på utkikk etter nytt kjøkkenutstyr, verktøy, maling eller utstyr til hus og hage? Jernia har et stort utvalg varer innen farge og interiør, hus og hage, hjem og kjøkken, jernvare og verktøy, lås og beslag, hobby og fritid. Vi har også el-returordning der du gratis kan levere inn kasserte el-produkter.

Hos Jernia har vi har en rekke tjenester der du kan fikse på det du har, eller levere det gamle og ødelagte til resirkulering. Vi har utdannede knivslipere i butikkene våre som kan slipe dine gamle kniver for deg, vi tar imot gamle kjeler, kasseroller og stekepanner og også ødelagte drikkeglass, porselen og keramikk som vi sender til resirkulering samtidig som du får 20 % rabatt på ny vare.

Leie av verktøy

Hos Jernia tilbyr vi en utleieordning der du kan leie verktøy i din Jernia-butikk. Smart for miljøet, og smart for lommeboka!

Slik fungerer det:

Vi klargjør handleposen din, og du får varene ferdig pakket innen én time etter bestilling (*2 timer ved forhåndsbetalt ferdigblandet maling).

Jernia vil gjerne være en del av løsningen når det kommer til å eie mindre - la oss alle prøve å gjøre en forskjell ved å tenke gjenbruk der det er hensiktsmessig. Vi ønsker å hjelpe deg med å leve mer bærekraftig og ta bærekraftige valg. Økt gjenbruk sparer miljøet for belastning. Sammen sparer vi energi i utvinning av råvarer og produksjon, samtidig som vi reduserer mengden av elektrisk avfall.

Vi er mange som ikke har plass til å oppbevare utstyr som sjelden brukes. Og om du har ledig plass - er det allikevel verdt å kjøpe inn utstyr du ikke skal bruke igjen i overskuelig framtid? Spar penger og oppbevaringsplass ved å leie når du trenger utstyr, og la oss stå for oppbevaringen.

Åpningstider

Jernia Sabatier Kniv U37 39

-50% på Sabatier knivsett Phenix 2 deler

Jernia Rodendahl Gran Cru U37 39

Rosendahl Grand Cru Soft servise 16 deler - Fast lavpris 1299,-