ÅPENT I DAG: 09-19

Søknadsfrist 01.10.2022

Julehjelp til Flying Tiger Copenhagen, Gulskogen

Forestill deg en arbeidsplass hvor du er omringet av spennende varer og morsomme kolleger. Et sted med mange glade kunder. Sånn er det hos Flying Tiger Copenhagen, og vi ønsker gjerne å ha deg som vår nye julehjelp. 

Hvem er du? 

  • Du er fleksibel og kan stille opp  i perioden oktober 2022- januar 2023
  • Du liker høyt tempo, er ansvarsfull og tar eget initiativ
  • At du kan jobbe både kveld, helg og dagtid er også en fordel
  • Du er over 18 år

Det skal være kjekt å være i en Flying Tiger Copenhagen butikk – både for våre kunder, men også for dem som arbeider der. Derfor er du typen som skaper en fest for våre kunder, jobber ryddig, nøyaktig med påfyll og oppsett av varer, og i det hele tatt sørger for at butikken alltid ser flott og spennende ut – hele tiden. Du liker nye utfordringer og trives i travle perioder. 

Slik er vi!  

Vi kan tilby deg en jobb på en uhøytidelig arbeidsplass hvor du blir en del av et team med søte, åpne og morsomme kolleger som elsker det de driver med. Her er det rom for utvikling og læring.

Kundeservice og varepåfyll er en stor del av hverdagen – høyt tempo og mye moro. Hvis du føler denne jobben passer deg, og digger Flying Tiger Copenhagen sitt konsept, synes vi at du skal søke på den ledige stillingen som sesonghjelp hos oss. 

Ved spørsmål angående stillingen kan du kontakte tlf +47 406 76 147 eller på mail NO10136@flyingtiger.com.

Oppstart: I oktober

Vi gleder oss til å høre fra deg!