ÅPENT I DAG: 00-00

Søknadsfrist 19.03.2023

Sommeren 2023 åpner IKEA nok et nytt planlegging- og bestillingspunkt. Denne gangen er det på Gulskogen senter i Drammen, og vi ser etter deg som trives med å jobbe selvstendig, er målorientert og med masse engasjement for salg.

Vi har ledige deltidsstillinger som passer perfekt for deg som er student eller deg som bare ønsker en deltidsjobb. Stillingsprosentene er 20 og 32%.

Vi tilbyr en sikker og ansvarlig arbeidsplass med konkurransedyktige lønnsbetingelser gjennom lønn over tariffavtale. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger og vi har personalrabatt.

 

VIL DU OPPFYLLE DRØMMER?

Som salgsmedarbeider på IKEA planleggings- og bestillingspunkt vil du ha ansvar for å hjelpe kunden med planlegging og kjøp av alle typer varer fra IKEAs brede sortiment. Kundene skal møte kunnskapsrike medarbeidere som hjelper med å finne den beste løsningen for det nye kjøkkenet, garderoben eller vaskerommet.

Du kommer til å få ansvar for å gjennomføre salg, kvalitetssikre kjøpet og følge opp kunden under hele handlereisen. Du vil være en viktig bidragsyter til at Drammen planleggings- og bestillingspunkt når oppsatte salgsmål samt skape gode, langsiktige kunderelasjoner.

Som ekspert på IKEAs sortiment og livet hjemme vil du daglig oppfylle folks behov og drømmer. Ikke noe annet sted er kontakten og ansvaret for kunden mer direkte.

Har du erfaring fra kjøkken- eller garderobeplanlegging, stor interesse for hjeminnredning og en kremmer i magen? Da kan dette være jobben for deg.

Besøker du norske hjem er det stor sannsynlighet for at du møter på møbler fra IKEA. Vår visjon er å skape en bedre hverdag for de mange menneskene – og det gjør vi ved å tilby kvalitetsmøbler til alle typer hjem og lommebøker.

Vi er lidenskapelig opptatt av livet hjemme. Kulturen vår er basert på entusiasme, samhold og en «få det gjort»-holdning. Vi er optimister og ser hele tiden etter nye og bedre måter å gjøre ting på.

 

HVORFOR BØR VI VELGE DEG?

For å bli en av oss må du være deg selv. Også må du like å ta i et tak og jobbe sammen med andre. I tillegg ser vi i denne stillingen spesifikt etter deg som:

  • Har erfaring fra salg og kan vise til gode salgsresultater
  • Gjerne har erfaring fra planlegging og salg av kjøkken, baderom og/eller garderobe
  • Er selvstendig og har evne til å jobbe strukturert og effektivt
  • Er en problemløser med kunden i fokus
  • Tar ansvar for egne resultater ved å sette opp mål for seg selv og arbeide systematisk for å nå dem
  • Dyktig selger med gode kommunikasjonsferdigheter

 

Åpningstidene til IKEA planlegging- og bestillingspunkt i Drammen følger Gulskogen kjøpesenter. Arbeidstiden i mindre deltidsstillinger vil derfor hovedsakelig være ettermiddag/kveld og lørdager, og i større stillingsprosenter både dag, kveld og lørdager.

Har du spørsmål kan du kontakte oss på ikea.recruitment.no@ingka.ikea.com