Er du en naturlig leder med stor interesse for mote som i tillegg ønsker å gi kunden en best mulig opplevelse? Vil du være en del av et selskap som jobber for å styrke og inspirere kvinner? Vi leter etter assisterende butikksjef/VM.

Din rolle i teamet vårt

Som assisterende butikksjef er du nestleder for butikksjef og butikksjefens høyre hånd. Sammen sørger dere for at butikken fungerer optimalt, fra kampanjer og aktiviteter til å sikre at bemanningen har det bra. Du er en del av butikkens ledergruppe, og når butikksjefen ikke er på stedet, er du ansvarlig for butikken. Og fremfor alt - du har en nøkkelrolle i å motivere og coache teamet, og sammen får dere kundene våre til å føle seg vel.

Dette er en kombinert stilling, hvor du også er Visual Merchandiser. I denne rollen er du den visuelle eksperten i teamet. Med dine visuelle presentasjoner i butikken og i vinduene forsterker du sortimentet, konseptet og Lindex varemerke. Ved å bygge inspirerende miljøer og finne visuelle løsninger har du en nøkkelrolle i å skape butikkopplevelse. Og fremfor alt - sammen med dine kollegaer er du der for å få våre kunder dit å føle seg som den beste utgaven av seg selv.

 

Stillingen er fast og i gjennomsnitt på 37,5 arbeidstimer per uke.
 

Er dette deg?

Vi tror at du er en person som har den fantastiske evnen til å inspirere og engasjere menneskene rundt deg. Med din store moteinteresse, din evne til å prioritere og din måte å alltid sette kunden først, går du foran som et godt eksempel. Å motivere kollegene dine til sammen å oppnå gode resultater er noe som ligger naturlig for deg. Du trives i et miljø i endring der du har muligheten til å utvikle og lære noe nytt. Du er aktiv i din egen utvikling. Du er komfortabel med å lede deg selv og både å gi og motta tilbakemeldinger. Vi ser også for oss at du er nysgjerrig på digitale verktøy og hvordan disse kan støtte deg i arbeidet ditt. Du tror på å gjøre ting sammen med andre og motiveres av muligheten til å gjøre en forskjell. Du kjenner deg også igjen i følgende:

 

  • Gjennomført treårig videregående skole og/eller: 
  • Erfaring fra motebransjen, detaljhandel, ledelse og teamarbeid
  • Snakker og skriver norsk og engelsk  
  • Føler deg fortrolig med bruk av digitale verktøy 
  • Utdanning og erfaring innen visuell merchandising
  • Over 18 år

 

Vi er Lindex

En voksende global motekjede, etablert i Sverige. Vi er til for å styrke og inspirere alle kvinner. Dette er vårt høyere formål som selskap. Vårt engasjement for kvinner, bærekraft og kunden gjennomsyrer alt vi gjør. Dette er et fokus vi har på hvert trinn av reisen vår. En reise mot å være en global, merkevaredrevet og bærekraftig motekjede der digital-first er en naturlig tilnærming i alt vi gjør. I Lindex er det menneskene som utgjør forskjellen. Vi er som en stor familie, med verdier som hjelper oss å vokse, og vi tror på å gjøre ting sammen. For to er mer enn en, og sammen kan vi ha større påvirkning. Hvis du føler det på samme måte, er vi sannsynligvis en veldig god kombinasjon.

 

Får du en god følelse av dette og vil være med på reisen vår?

Søk i dag, vi ser frem til å bedre kjent med deg. Siden vi er ivrige etter å finne den rette personen for teamet vårt, tar vi løpende valg. Dette betyr at vi kan fullføre prosessen før søknadsfristen. Siden vi liker å holde ting enkelt, ber vi deg om å søke på nettet.