Vil du være med på en fantastisk reise med SKECHERS? Brenner du for salg, service og fornøyde kunder? Da er du kanskje vår nye deltidssalgsmedarbeider / Sales Associate. 

  

SKECHERS vokser raskt og til vår SKECHERS konsept butikk i Gulskogen i Drammen søker vi nå en engasjert og erfaren salgsmedarbeider som elsker sport, mote og sko for en 13-20% deltidsstilling. 

 

Som ansatt i en Skechers-butikk blir du en del av et fantastisk team og en flott organisasjon. Hos Skechers vet vi at våre ansatte utgjør en stor forskjell!  

 

Som ansatt i Skechers får du medansvar for butikkens resultater, det vil si alt fra lager, visuell standard og salgstall. Det er derfor viktig at du er god til å holde fokus, at du kan holde oversikt på flere ting samtidig og at du har tidligere erfaring fra butikkarbeid. Vi ser etter deg som er full av energi og motivasjon - som ser på deg selv som en sterk profil og med stor vilje til å lykkes! Du er en viktig del av teamet i butikken og din rolle på gulvet er helt avgjørende. 

Arbeidsområder: 

Lagerstyring 

Salg 

Medansvarlig for å opprettholde de visuelle standardene 

Delta aktivt i butikkens operative drift 

 

Kvalifikasjoner: 

Erfaring fra skobutikk er en fordel. At du elsker detaljhandel er en selvfølge. 

Kommunikasjonssans og forretningssans 

Evne til å ta nye initiativ og vise stort ansvar 

Stor interesse for sko 

Lagspiller og god kommunikator 

Fremfor alt setter vi pris på at du har et stort og positivt engasjement! 

Du er +18 år gammel! 

Ansettelsesform 

 

Det er 1 deltidsstilling på 13-20 % ledig.  

Arbeidstider er hovedsakelig kveld og annenhver helg, med mulighet for mer under ferieavvikling, sykdom og generelt behov. 

 

 Interessert? 

Hvis du ønsker å bli vår nye kollega håper vi at du sender inn søknad og CV så raskt som mulig via linken. Innkallelse til intervjuer skjer fortløpende. 

Mer informasjon om jobben kan fås fra butikksjef Sindre Brendsdal på Tlf. +47 66 97 10 05.   

Vi ser frem til å høre fra deg! 

Om SKECHERS:  

SKECHERS er det tredje største skomerket i verden. Med over 4500 konseptbutikker globalt, tilbyr SKECHERS et bredt utvalg av livsstils- og ytelsessko for menn, kvinner og barn. I Norden distribueres SKECHERS av det danske selskapet Sports Connection ApS. I dag er det over 175 shop-in-shops samt nærmere 60 konseptbutikker i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Nord-Tyskland. Antallet forventes å øke i årene som kommer. I tillegg selges SKECHERS-merket i et sterkt nettverk av forhandlere innen sko- og sportsbransjen i hele Norden.