ÅPENT I DAG: 09-19

 

Er du vår nye energiske og sporty butikksjef?

Vi søker vikarierende butikksjef til vår butikk på Gulskogen. Dette er et vikariat med varighet på ca. 8 måneder med mulighet til forlengelse. Oppstart etter avtale.

Vi ser etter en person som brenner for salg og resultater, og vil sørge for at vi skaper markedets beste kundeopplevelse. Du er ambisiøs, har konkurranseinstinkt, og elsker å vinne. Du er en god lagspiller, og får fram de beste egenskapene i ditt team. Du må gjerne ha erfaring fra sportsbransjen, retail eller merkevarer innen sport og aktiv livsstil, men det er ikke et absolutt krav.

Stillingen rapporteres til Regionsjef Fredrika Lööv-Olsen.

 

Arbeidsoppgaver:

Budsjett- og resultatansvar

Personalansvar

Sette kunden i fokus

Vareeksponering og påfyll

Gjennomføring av kampanjer

Gjennomføring av lokale aktiviteter

Inspirere og motivere ditt team

Være en god ambassadør

 

Kvalifikasjoner:

Erfaring fra drift av butikk, og kan vise til gode resultater

Være resultatorientert, målbevisst og ha høy gjennomføringsevne

Utadvendt, engasjert og entusiastisk

Ha gode lederegenskaper og kremmerånd

Høy arbeidskapasitet

Er løsningsorientert og fremoverlent

Gode kommunikasjonsevner

Og sist, men ikke minst, du har stor interesse for sport, friluftsliv og helse, og dette er en naturlig del av livet ditt.

For den rette kandidaten tilbyr vi betingelser som reflekterer ditt ansvar og rolle, og et trivelig, hektisk og sporty miljø med positive og engasjerte medarbeidere.

Høres dette spennende ut og du trigges av denne utfordringen, så ser vi frem til å høre fra deg!

Om arbeidsgiveren

Skogstad Sport AS ble etablert i 1937, og er en av Norges ledende leverandør av sport- og fritidsklær. Bedriften har hovedkontor i Innvik (Nordfjord), og salgskontor i Oslo. Vi har også kontor i Kina med 7 ansatte. I Norge er vi ca. 60 ansatte, og har per i dag 15 egeneide butikker, samt nettbutikk.

Vår visjon er å produsere klær til hele familien av beste kvalitet til konkurransedyktige priser. Vi leverer alt fra teknisk og høy-funksjonell bekledning til fritidsklær. Vi kjenner og tar vårt ansvar for miljøet, og jobber etter globale tiltak for utvikling med et sterkt miljøfokus. Våre retningslinjer og mål for samfunnsansvar er direkte knytt til våre bedriftsmål, og alle handlinger er basert på våre verdier.