ÅPENT I DAG: 09-19

Søstrene Grene Gulskogen søker julehjelp

Arbeidsgiver: HS Retail Oslo 5 AS
Stillingstittel: Butikkmedarbeider
Frist: Snarest
Ansettelsesform: Jul/Sesong
Å jobbe i en Søstrene Grene butikk er krevende og utrolig hyggelig. Du som medarbeider er et viktig element for at kunden skal få en spesielt hyggelig og annerledes handleopplevelse.

Vi søker deg som er kreativ, arbeidsom og gir alt for at din butikk skal være den beste Søstrene Grene butikken.

Hver uke mottar vi flere tonn med varer og det er derfor en jobb som krever at du er fysisk sterk og liker å ta i et tak. Vi har stort fokus på arbeidsmiljø, og alle de ansatte skal synes det er gøy å gå på jobb. 

 

Til vår butikk søker vi nå sesongarbeider 80% stilling: 30 timer i uken.

En arbeidsvillig og effektiv person med store ambisjoner om å skape et godt arbeidsmiljø og en hyggelig opplevelse for våre besøkende. Du er strukturert og har god ordenssans. Arbeidsoppgaver vil være kasse og kundeservice, påfylling av varer i butikk, varemottak og annet øvrig. Erfaring fra tidligere butikkarbeid er en fordel. Evne til å ta ansvar og initiativ. Du er over 18 år. Som sesongarbeider det viktig at du er fleksibel og kan jobbe både dag, kveld og helg.

 

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

 • Du har erfaring fra å jobbe i butikk, gjerne med personal og/eller visuelt.
 • Du er en motivator av natur med evne til å skape engasjerte ansatte
 • Du er tydelig, imøtekommende og løsningsorientert med gode samarbeidsevner
 • Du er resultatorientert, trives med å ta ansvar og elsker å jobbe i butikk
 • Du har god ordenssans og jobber strukturert
 • Du har god visuell sans.

 

Søstrene Grene tilbyr:

 • En spennende jobb med utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i en kjede som leverer solide resultater og er under stor vekst.
 • Utrolig hyggelige kunder
 • Support fra første dag og grundig opplæring
 • Støtteapparat
 • Travel og morsom arbeidshverdag med engasjerte og serviceinnstilte medarbeidere

 

Ansettelsesperiode: snarest tom 14. januar 2024. Mulighet for videre fast ansettelse etter endt periode.

Om arbeidsgiveren

HS Retail Oslo 5 AS er franchisetaker for Søstrene Grene på Gulskogen senter. Vi er en del av HS Retail-gruppen som drifter tilsammen 20 Søstrene Grene-butikker i Norge og Sverige.

Søstrene Grene er en dansk kjede med butikker fordelt over Skandinavia, Europa og resten av verden. Hos Søstrene Grene finner De spennende varer fra hele verden, lekkert presentert i en labyrint av farger, former og dufter. De vet aldri akkurat hva De finner i butikkene, da varesortimentet hele tiden skiftes. Felles for produktene er dog at det alltid er stilt høye krav til funksjonalitet og kvalitet – en stor del av produktene er designet av våre egne designere og finnes derfor kun hos Søstrene Grene. Hovedsortimentet består av interiørartikler, gaveartikler, leketøy, brukskunst, hobbyartikler og matvarer. Vårt mål er å tilby en unik innkjøpsopplevelse, som gjør Søstrene Grene til alle våre kunders favorittbutikk i kraft av produktene, presentasjonen og stemningen i butikken.