ÅPENT I DAG: 10-21

Er du interessert i salg og mote, og liker å snakke med mennesker? Ønsker du å jobbe i et stort selskap med et morsomt og dynamisk arbeidsmiljø? Da kan du være akkurat den vi ser etter! 

Til Vero Moda Gulskogen søker vi en butikkselger med glimt i øyet og en brennende interesse for mote, salg og kundeservice. Din viktigste oppgave vil være å sikre at våre kunder alltid har en god kundeopplevelse når de besøker Vero Moda. Vi jakter på deg som er utadvendt, et ekte arbeidsjern og som har vinnervilje.

DINE ANSVARSOMRÅDER

Dine primære oppgaver er å gi våre kunder den beste service og sørge for at butikken alltid ser pen og inspirerende ut. Ditt ansvarsområde inkluderer:

  • Salg og kundeservice i en positiv og inspirerende atmosfære
  • Varemottakelse og påfyll av varer
  • Åpne- og stengerutiner
  • Bidra i samsvar med kjedens verdier for å bygge en enda sterkere merkevare 

DIN PROFIL
Vi søker en team-player som elsker å jobbe med salg og kundeservice. Når kundene besøker butikken, er du alltid klar for å gi råd og inspirasjon. Du er energisk, serviceinnstilt og har godt humør som smitter over på både dine kollegaer og kunder. Vi ser etter deg over 18 år som er imøtekommende og utadvendt, og som trives med å jobbe med mennesker. Du er fleksibel, tar utfordringer på strak arm og kan jobbe i helger & ferier, samt stille opp på kort varsel. Enten det er et høyt tempo i butikken, eller en rolig periode så er du selvstendig, initiativrik og finner alltid noe som holder deg i gang. 

HVA KAN VERO MODA TILBY DEG?

  • En spennende og utfordrende jobb hos en kjent merkevare
  • Et ungt, sosialt og dynamisk arbeidsmiljø med høyt tempo. 
  • God opplæring og utviklingsmuligheter. 
  • Mulighet til å skape karriere i en ledende Retail-virksomhet med mer enn 2.5000 butikker på verdensbasis. 

Hvis du kjenner deg igjen i punktene under og trigges av disse, bør du sette av litt tid å sende oss en cv & søknad på mail - og hvem vet, kanskje vi blir kollegaer om litt! 

VI GLEDER OSS TIL Å HØRE FRA DEG!
E-POST: bsnor88815@bestseller.com