ÅPENT I DAG: 10-20

Tones lange fartstid taler for seg selv, og hennes kjærlighet for faget er noe kundene drar stor nytte av. Hos Bare Barn legger de vekt på å skille seg litt ut ifra de store barnebutikkjedene. Tone plukker selv ut hvert enkelt plagg til kolleksjonen som tas inn til butikken, og hun setter sitt personlige preg på det helt unike utvalget. Og høstens farger er allerede på plass hos Bare Barn på Harebakken.

Nettbutikken barebarnarendal.no forenkler hverdagen til travle foreldre

Nettbutikken barebarnarendal.no forenkler hverdagen til travle foreldre

Fagpersoner
I en jungel av barnebutikker er det lett å gå seg vill. Hvor kan man finne de riktige plaggene til barnet, og hva er det egentlig de trenger til barnehagen og til skolestart? De som jobber hos Bare Barn har en tydelig målsetning om å hjelpe, veilede og gi gode råd på veien.
– Det er mye å huske på som foreldre. Hos oss jobber vi i forhold til hva som er behovet hos den enkelte kunde som vi møter. Vi vi ønsker å gi kundene trygghet, kommenterer Tone, og legger til:
– Vi har en genuin interesse for barn og deres behov i de ulike fasene som foreldrene skal lose dem igjennom. Denne forståelsen gir oss innsikt i hva foreldre bør tenke på, og ikke minst et solid grunnlag for å gi riktig veiledning.

Bærekraftig barnetøy
Tone kan ikke bare hjelpe deg med å få på plass klær til barnet tilpasset hver enkelt sesong og behov. Hun hjelper også mer enn gjerne kundene til å tenke mer langsiktig. Hva kan være et smart valg for å sikre at barnet kan ha nytte og glede av hvert enkelt plagg lengst mulig?
– Bærekraft er ikke bare prat her på Bare Barn. Det blir mer og mer viktig å ta hensyn til miljøet på alle arenaer i livet, også her i butikken. Vi bruker ikke plastposer, men kun papir. Og flere av merkene vi fører har stadig mer fokus på bærekraft. For eksempel slik som Gullkorn, som legger opp til at flere barn skal kunne bruke samme plagg. Se bare her, sier Tone og finner frem en nydelig dus rosa jakke med plass til flere navn på den påsydde navnelappen. Andre merker kutter i plastforbruken, og erstatter plast med papiremballasje.
– Vi ser en mye mer bevisst holdning nå enn for bare noen få år siden.

Tone er opptatt av å bruke ansvarlige og bærekraftige leverandører som norske Gullkorn Design. På navnelappen i jakken fra Gullkorn Design er det god plass til flere navn.

Tone er opptatt av å bruke ansvarlige og bærekraftige leverandører som norske Gullkorn Design. På navnelappen i jakken fra Gullkorn Design er det god plass til flere navn.

Pant på klær
Tones filosofi er at om du investerer i plagg av god kvalitet, så får du plagg som tåler bruk og som varer lenge.
– Man behøver ikke å ha ti av en ting, det er bedre om man kjøper to-tre gode plagg. Klærne må tåle bruk, og skal holde seg fine mer enn i bare noen få vask. Kjøper du tøy av god kvalitet så kan klærne gå i arv også, forklarer hun.

Bare Barn på Harebakken tar bærekraft på alvor også i praksis. Hvert år i mars arrangerer Tone Green Friday i butikken sin, hvor kunder som leverer inn en gammel jakke får pant for
denne når de kjøper en ny. De gamle jakkene tas med ned til Bali, og til prosjektet «Gi dem en Fremtid» som Tone og hennes familie leder.
– Vi har ikke kapasitet til å gjøre det på alt av tøy, men i stedet for at de blir kastet så kommer disse jakkene til nytte, forteller Tone.

Høstens farger fra Memini, norskdesignede barneklær i høy kvalitet med en bærekraftig filosofi.

Høstens farger fra Memini, norskdesignede barneklær i høy kvalitet med en bærekraftig filosofi.

Nettbutikk og «Klikk-og-hent»
Bare Barn på Harebakken har gjort det enklere å handle i en travel hverdag.
– Det er mange foreldre som befinner seg i tidsklemma, hvor begge jobber lange dager, og det er lite tid i hverdagen til å gå og kikke i butikker etter det du trenger. Folk i dag må være mer effektive når de besøker butikker, ellers går ikke hverdagen opp, forklarer hun. Av denne grunn ble barebarnarendal.no startet opp, slik at man kan finne hele butikken i en funksjonell og oversiktlig nettbutikk. Fra den sendes barneklær til hele landet, og alle butikkens varer er synlige for kundene 24 timer i døgnet.
– Noen velger å handle i fred og ro og venter så på å få varen tilsendt hjem. Andre velger «klikk og hent», og plukker opp en ferdig pose med varene sine direkte i butikken. Smidig og enkelt.

Fresh stil fra Hummel.

Fresh stil fra Hummel.

Trygt og enkelt
Tone har også opplevd pappaer som har kommet heseblesende inn i butikken med en screenshot av et plagg og si at «jeg skal visst ha denne her!».
– Det er ofte de små detaljene som utgjør den store forskjellen for folk. Jeg tror at Bare Barn på Harebakken skiller seg ut ifra mengden fordi vår kunnskap gjør at vi ikke bare forstår barnas behov, men også foreldrenes situasjon. Det er trygt å handle hos oss, avslutter Tone Myrberg.

Nettbutikken barebarnarendalno forenkler hverdagen til travle foreldre

Nettbutikken barebarnarendalno forenkler hverdagen til travle foreldre

ENKLE TIPS TIL EN GRØNNERE HVERDAG

  • Handle smart, tenk bærekraft og at plaggene skal vare lenge
  • Bruk termokopper og stålflasker i det daglige, begrens bruk-og-kast
  • Ta med handlenett når du skal ut og handle så sparer du verden for mange plastposer

Besøk Bare Barn i butikken på Harebakken, eller på nettsiden www.barebarnarendal.no

Relaterte artikler