Vi har tatt en prat med Lars Ove Løseth (28), administrerende direktør i Alti Forvaltning AS, for å høre hans betraktninger om året som har gått. Og hvilke tanker har han for framtida?

Hvis du skal beskrive ett-åringen Alti med 3 ord, hvilke blir det?

Jeg prøver meg på disse: fleksibel – engasjert – lokal. Slik ønsker vi i alle fall å fremstå, og viktigheten av lokalt samspill og nyskapende utvikling har vi nedfelt i våre verdier. Vi er en ung kjøpesenterkjede, og jeg håper vi blir oppfattet som frisk og fleksibel.

Et navn skal jo barnet ha – hvor fornøyd er du med valget av Alti?

Vi opplever at navnet er godt mottatt av kunder, ansatte og samarbeidspartnere, og vi er godt fornøyde og stolte av navnet til vår unge kjøpesenterkjede.

Hvordan har dette året vært for deg, og har det blitt som forventet?

Året 2020 har vel ikke blitt som forventet for noen. Det var noen svært mørke skyer i vår, men som lettet inn mot sommeren. Oppsummert så er vi godt fornøyd så langt, og er glade for at våre kunder setter pris på og benytter seg av de lokale tilbudene i våre kjøpesentre, både i normale og unormale tider.

Hvordan er det å drive en kjøpesenterkjede fra Surnadal på Nordmøre?

Dette er et spørsmål som stilles stadig vekk. Realiteten er at Surnadal er ett av Norges største fagmiljøer innenfor kjøpesenterdrift, hvor bransjen består av over 3 % av sysselsatte i kommunen. Nesten 30 % av landets kjøpesenter forvaltes fra Surnadal, og jeg kan ikke tenke meg noe sted som vil være et bedre utgangspunkt for en kjøpesenterkjede.

Hva blir viktig for Alti framover?

I et marked i endring blir det viktig for oss å lytte til kundenes ønsker og snu oss raskt for å kunne tilby det beste kjøpesentertilbudet.

Hvordan vil du feire 1-årsdagen?

1-årsdagen skal først og fremst feires med å gjøre en god handel ifm. 1-årskampanjen, og selvfølgelig skal det spises bløtkake. Deretter skal jeg tilbringe dagen sammen med gamle og nye samarbeidspartnere.

 

Lars Ove Løseth sammen med Alex Rosén under navnefesten da vårt nye navn Alti ble lansert. Bildet øverst i artikkelen er av Lars Ove Løseth sammen med eiendomssjef og styremedlem Ståle Sørbøe.

Lars Ove Løseth sammen med Alex Rosén under navnefesten da vårt nye navn Alti ble lansert. Bildet øverst i artikkelen er av Lars Ove Løseth sammen med eiendomssjef og styremedlem Ståle Sørbøe.