Velkommen til Aleris Sykehus og Røntgen Agder på Lillesand Senter

Aleris er Norges ledende private helseforetak med et landsdekkende tilbud av sykehus- og røntgentjenester. Virksomheten dekker de fleste medisinske fagområder - og vårt mål er å tilby helhetlige pasientforløp fra diagnostikk til behandling, både på vegne av det offentlige og til private pasienter.

I Norge er vi 1100 medarbeidere fordelt på 14 sykehus og 13 røntgenavdelinger. Aleris omsetter i Norge for 1,5 milliarder i året.

Vi er en del av Aleris-konsernet som er det største private helseforetaket i Skandinavia. Totalt har konsernet rundt 4 500 medarbeidere og en omsetning på omkring 5,5 milliarder norske kroner

Aleris Helses sykehus- og røntgenavdelinger er ISO-sertifisert etter ISO 9001:2015 (kvalitet) og ISO 14001:2015(miljø), som er de to mest anerkjente standardene for kvalitet- og miljøsertifisering. Sertifiseringen innebærer at vi etterlever strenge krav til vår drift, noe som er med på å sikre trygghet for våre pasienter og en miljøvennlig drift.

Aleris Sykehus og Røntgen Agder har kvelds- og helgeåpnet ved behov. Kveldsåpent for MR-undersøkelser flere dager per uke frem til kl. 21.

Telefontider: kl. 8-15 alle hverdager. 

Åpningstider