Velkommen til Bare Trening på Alti Lyngdal

Tilgjengelig for alle

Vi skal gjøre trening tilgjengelig for alle ved å tilby lave priser og gode beliggenheter! Vi legger vekt på kvalitet og kompetanse.

Selv om Bare Trening holder lave priser, er vi opptatt av at du som kunde skal oppleve minst like god kvalitet som på et dyrere senter.

Selvbetjent og enkelt

Det vil være en servicevert tilstede på senteret til fastsatte tider. Utover dette er senteret selvbetjent. Du kan gjøre alt du trenger på en medlemservicekiosk på senteret utenom betjent tid. Her kan du bli medlem, kjøpe nytt kort og betale utestående osv.

Dette er en fleksibel og kostnadsbesparende løsning som kommer oss alle til gode. Du som medlem betaler mindre, og vi kan bruke mer penger på å holde sentrene fine og delikate, og sørge for at utstyret til enhver tid er av super kvalitet og i god stand.

Om medlemskap

Tren på alle våre sentre for kun 279,- pr. mnd. uten binding. Ved oppstart av medlemskap kommer et tillegg på 199,- som er en engangsavgift som inkluderer adgangskort.

Du kan bli medlem på medlemsservicekiosken på senteret i hele åpningstiden. Du får medlemskort og adgang til senteret med en gang.

Vil du prøve senteret før du melder deg inn? Du kan kjøpe en prøvetime/drop-in på medlemsservicekiosken i hele åpningstiden for 100,-. Dersom du blir medlem innen 7 dager etter timen, med samme brukernavn, vil beløpet automatisk bli trukket fra.

Ved innmelding i dag betaler du for de resterende dagene i måneden samt engangsavgiften. Det vil si dersom du melder deg inn den 15. betaler du 139,- for resten av måneden samt 199,- for engangsavgiften, til sammen kr 338,-. Den 1. i neste måned vil kortet ditt automatisk belastes med 279,-. Avtalen har kun 1 måned oppsigelse.

Om du ønsker å betale kontant er det mulig med et medlemskap i 12 mnd. med en engangsavgift på 3 547,-. Ta kontakt med din servicevert på senteret eller kontakt oss på post@baretrening.no om du ønsker 12 mnd. trening.

Velkommen til oss

Bli medlem, møt våre personlige trenere, finn ut hvor våre sentre befinner seg eller kontakt oss.

Bemannet

Mandag-fredag: 17-20

Aldersgrense

Aldersgrense på dette senteret er 15 år.

Om senteret

Sentral beliggenhet i Handelsparken Senter. Gratis parkering. Store lokaler, mye utstyr, blant annet:

  • Stor frivektsavdeling
  • Tredemøller
  • Ellipsemaskiner
  • Sykler
  • Ro- og stakemaskiner
  • Trappemaskiner
  • Stor apparatpark
  • Performance-sone
  • Slyngetrening (TRX)
  • Mage- og ryggtrening (core)

Åpningstider

Kategori