Stengt i dag

I forbindelse med morsdag og Valentines day i februar, så kunne man nominere ei mor, søster, bestevenninne eller bestemor som fortjente å få en ”bli ny-dag” på Magneten. Vi kåret vinneren og den heldige ble Stine Verås! Hun hadde blitt nominert av sin egen mor, og var strålende fornøyd når vi tok kontakt.

Hun startet dagen i frisørstolen hos Salong E6, og i løpet av tre timer hadde hun fått klippet, stripet og stylet håret etter eget ønske.

Kicks ga bort en time hvor de la en fin og naturlig partylook, hvor øyne og hud var i fokus, samtidig som vipper ble lagt.

Da hår og sminke var ferdig, så gikk turen innom de ulike butikkene som var med på premien. Stine valgte seg ut en nydelig peach-farget genser og en sort bukse fra B.young. Hos Skoringen plukket hun ut et par sko i matchende farge som genseren, og INC ga bort et par valgfrie solbriller.

Turen gikk så videre til Nicco hvor hun fikk seg en superfin genser. Inne på Eurosko fant hun ett par kule joggesko som passer til det meste. Intersport Magneten sponset henne med en grønn anorakk fra Twenty Four. Tilslutt gikk turen innom Zavanna som ga bort en fin turkis sommertopp og en basis singlet i hvit.

Relaterte artikler