ÅPENT I DAG: 10-20

Ingredienser:

  • 14 stk rå kjøttboller
  • 500 g tomatsaus med grønnsaker
  • 250 g fersk, fullkorn tagliatelle
  • 25 g revet Grana Padano parmesan
  • 1 potte frisk basilikum (valgfritt)
  • 1 ss rapsolje

Alle ingrediensene finner du hos MENY.

 

Slik gjør du:

  1. Stek de rå kjøttbollene i olje til de er gylne. Ha på tomatsausen og la koke til kjøttbollene er gjennomstekt. Dette tar ca 5 minutter. Dersom du bruker ferdig stekte kjøttboller har du disse rett i sausen, varmes i 5 minutter.
  2. Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Hell av vannet og damp pastaen tørr. Vend pastaen inn i tomatsausen.
  3. Ha revet parmesan over retten like før servering.

 

Tips!

Ha frisk basilikum over pastaen ved servering. Dette gir retten både mer farge og ikke minst mer smak.

 

 

Relaterte artikler