ÅPENT I DAG: 10-20

Klikk og hent

Gratis frakt på alle ordrer som hentes i butikk! 1. Legg ønsket produkter i handlekurven på kid.no 2. Velg ønsket Kid-butikk som fraktalternativ ved utsjekk. 3. Du vil motta en hentemelding så snart pakken er klar for henting.

Velkommen til Kid Interiør på Alti Magneten

Kid Interiør er en landsdekkende tekstilkjede med et stort utvalg gardiner, sengesett og andre nyttige interiørvarer til hjemmet ditt. Kid Interiør har mer enn 130 heleide butikker over hele landet, en samlet omsetning på ca 1 milliard kroner og 900 dedikerte medarbeidere som har som mål å fornye det norske hjem.

Det er hyggelig med fornyelse, og det skal være enkelt å få til. Vår visjon er å inspirere. Vårt ønske er at kundene skal få det fint!

Åpningstider

Redown Baerekraft Kid Alti3 Teaser (1)

Ocean fiberdyne - Laget av resirkulerte plastflasker

Ocean fiberdyne har mykt polyesterfyll laget av resirkulerte plastflasker. Fibrene kommer fra Plastic Bank, som jobber med å hindre plastavfall fra å havne i havet. Plastavfall samles inn fra strender og kyst, males opp og spinnes til nye polyesterfibre. Dette blir omgjort til mykt polyesterfyll som benyttes i vår fiberdyne. En svært komfortabel dyne - med miljøfordel.

Kid Goofy Washing Bag

Guppyfriend - Vaskepose som reduserer mikroplast-utslipp

En enkel måte å redusere mikroplast-utslipp på, er å benytte Guppyfriend vaskepose når du vasker tekstilene dine. Den myke, glatte overflaten gjør at færre fibre løsner under vask, og det som løsner blir fanget opp av posen, som er et filter.

Alti Kid Julekuler (1)

2 for 1 på allerede nedsatte julevarer

Gjelder varer merket 2 for 1.

Baerekraft Kid Alti5 Kv

100% økologisk til de minste hos Kid

Skjermbilde 2020 12 18 Kl. 15.49.06

Reduser utslipp av mikroplast med vaskepose fra Kid

Redown Baerekraft Kid Alti3 Teaser

Kid: Fiberdyne laget av resirkulert plast