ÅPENT I DAG: 10-20

Lyst på nye utfordringer - kanskje dette er noe for deg?

FOLKELIG - TILGJENGELIG - PROFESJONELL

Brilleland jobber hele tiden for å være best på kundeservice, nå trenger vi din hjelp til å bli enda bedre!

Brilleland Levanger søker etter en ny fleksibel salgsmedarbeider i 80-100% stilling, som ønsker å bidra til vårt team. Dette er et vikariat. 

Du må være over 18 år, og ønske å være en del av et team som jobber sammen for å klare å levere det som kreves. 

Hos oss jobbes det med menneskets øyehelse, så et personlig engasjement og ønske om å lære om øyehelse og synshjelpemidler er et stort pluss! 

Rette person er glad i å jobbe med mennesker i en travel butikk, og det er en fordel å ha erfaring, men intet krav.

Arbeidsoppgaver kan være alt fra å ta imot kundene, hjelpe med å finne riktige briller/solbriller, salg av linser og briller, reparasjon av solbriller og innfatninger.

Åpningstider er 10-20 på hverdager og 10-18  på lørdager. 

Høres dette interessant ut? Kontakt oss gjerne på telefon eller mail hvis du vil vite mer - eller send inn en søknad i dag. Vi gleder oss til å snakke med deg!

Oppstart etter avtale, senest 01.11.23 Søknader behandles fortløpende etter 18.september.

Om arbeidsgiveren

I over 35 år har Brilleland vokst til å bli en av Norges ledende optikerkjeder, med 78 butikker. Brilleland er den profesjonelle kjeden for folk flest, med variert og tidsriktig utvalg til lav pris. Hos oss skal alle oppleve at de har råd til høy kvalitet, både når det gjelder briller, solbriller, kontaktlinser og øyehelse. Vi er en stor og trygg arbeidsplass i optikerbransjen med over 700 millioner kroner i omsetning. Vårt mål er å ansette medarbeidere som gjennom sin fagkompetanse og kunnskap gir oss Norges mest fornøyde kunder.