ÅPENT I DAG: 10-20

Carlings på Magneten søker en driftig og engasjert butikksjef som vil være med å videreutvikle en av Nordens fremste jeanskjeder og sikre at vi er kundens førstevalg for jeans!
Som butikksjef hos oss har du totalansvaret for butikken og det er din jobb som leder å inspirere, motivere og utvikle dine medarbeidere til å jobbe sammen for å nå butikkens fastsatte målsettinger. Du et forbilde for dine medarbeidere, som innebærer at du liker å drive med salg og kundebehandling ute i butikk sammen med teamet dit. Du ser det som din hovedoppgave å være tilstede for kunden og dine medarbeider, ved å lytte, hjelpe, selge, coache, motivere og inspirere. Alt vi gjør, gjør vi for å skape gode og unike kundeopplevelser!

Våre forventninger til deg: 

  • Du er resultatorientert med god økonomisk forståelse og kjennskap til webhandel/digital utvikling innen retail
  • Du kommuniserer tydelig og arbeider aktivt for å skape et godt arbeidsmiljø, gjennom samarbeid, utvikling og oppfølging
  • Du er ansvarsbevisst, engasjert og våger å ta initiativ
  • Du tenker løsninger fremfor utfordringer og evner å håndtere endringer

Vårt tilbud til deg:

  • En variert, morsom og hektisk arbeidshverdag, der utfordringer og utvikling er en del av hverdagen
  • V ser positivt på ansvar og interne karriereveier – mange av oss har tatt steget fra butikksjef til regionsleder
  • En unik kultur hvor du vil jobbe sammen med kollegaer som elsker denim
  • Personalrabatt 


Føler du deg motivert for jobben? Da håper vi du sender inn din søknad og CV allerede i dag!
Vi gleder oss til å høre fra deg!

Om Carlings

Carlings er et livsstilskonsept med spennende butikker, preget av de ansatte. Selgerne er unge, utadvendte og motebevisste - kjent for sin gode service og store produktkunnskap. Vi har et bredt utvalg av jeans fra de største jeansaktørene på markedet.

Carlings er en del av Varner som består av 9 fashionkonsepter med nærmere 8.800 medarbeidere og 1.350 butikker fordelt på 6 land. Varner Service Office ligger på Slependen utenfor Oslo.