Stengt i dag

Jordbærpikene har en flott kafé på Magneten kjøpesenter. Vi styrker vårt team og søker nye medarbeidere  som vil bidra til å skape Norges beste gjesteopplevelse. 

Hos oss i Jordbærpikene er det aller viktigste vi gjør å gi kundene en opplevelse. De som besøker oss skal merke at de er sett og ivaretatt. Den følelsen er det du som skaper. Samspill med dine kolleger i et arbeidsmiljø der alle gleder seg til å gå på jobb er essensielt for å lykkes hos oss. Våre kafeer har en varm og avslappet atmosfære, samtidig som tempoet er høyt. 

Deg vi søker nå er en kjøkkenleder i 80% stilling og kafèmedarbeider i deltidsstilling 50%, som har mulighet til å jobbe annenhver lørdag. I tillegg kommer muligheter for ekstra jobb ved jul og ifm. ferieavvikling. Det kan være muligheter for høyere stillingsprosent etterhvert. 

Vi søker deg som:

  • Genuint er interessert i å servere gode matopplevelser.
  • Er en lagspiller.
  • Liker å jobbe med mennesker og trives med høyt tempo
  • Ønsker gjestene velkommen med et herlig ekte smil – hver dag, også når det er som mest hektisk.
  • Har mulighet til å jobbe kveld og lørdag.
  • Identifiserer deg med våre verdier; ekte, engasjert og skapende, som sier noe om hvordan vi skal opptre overfor hverandre og våre gjester.
  • Verdsetter mat av god kvalitet, laget fra bunnen av.
  • Skriver og prater norsk. 

Hos oss i Jordbærpikene er det aller viktigste vi gjør å gi kundene en opplevelse. Vi er hjertet i senteret. De som besøker oss skal merke at de er sett og ivaretatt. Den følelsen er det du som skaper. Samspill med dine kolleger i et arbeidsmiljø der alle gleder seg til å gå på jobb er essensielt for å lykkes hos oss. Våre kafeer har en varm og avslappet atmosfære, samtidig som tempoet er høyt.

I Jordbærpikene har vi matretter og bakst som lages på våre egne oppskrifter. Vi ønsker oss deg som på en effektiv og engasjert måte er med på å produsere og levere vår meny etter våre standarder.

Ved spørsmål ta kontakt med daglig leder Merete Sundal 93 63 22 23.