ÅPENT I DAG: 10-18

Søknadsfrist 15.05.2022

Selger/sommerhjelp til Levanger

Vi søker selger/sommerhjelp til vår butikk. Vi ønsker deg som har stor interesse for mote og trender, og som elsker butikksalg og service!

Hos Kappahl jobber vi med kunden i fokus 

Som selger gir du alltid kunden et godt første- og sisteinntrykk. Du tar initiativ til gode og selgende kundemøter. Du både hjelper, gir råd og inspirerer kundene med dine motekunnskaper. Du skaper også mersalg ved å gi konkrete kjøpforslag og informere om våre aktuelle kampanjer og tilbud. Sammen med teamet i butikken har du et viktig ansvar for den daglige omsetningen og jobber aktivt for å nå salgsmålene. 

Din kompetanse og personlighet 

Vi søker deg som er sosial, utadvendt og elsker å ta kontakt med nye mennesker. Du brenner for salg og service og din målsetning er å gi kunden den absolutt beste shopping-opplevelsen. Du inspireres av å nå dine og butikkens mål, er selvstendig og tar ansvar.

Kappahl driver i en bransje som er i stadig endring, derfor søker vi deg som lett kan endre fokus og omprioritere etter behov. Hos Kappahl er ingen arbeidsdager like, og hvis du setter pris på utfordringer og å jobbe i høyt tempo er det nettopp deg vi søker!

Hos Kappahl er vi alltid på utkikk etter nye talent og for deg som vil være med å utvikle og drive Kappahl fremover tilbyr vi gode utviklingsmuligheter og karriere hos oss.

Er du interessert? 

Stillingen er med varierende arbeidstid dag, kveld og helg med mulighet for videre ansettelse

Tiltredelse og lønn etter avtale. 

Søknadsinformasjon

Har du spørsmål, kontakt: Butikksjef Berit Vikvang Lyng tlf. 95880853

Søknad sendes: 377manager@kappahl.com

Du kan gjerne komme innom butikken og levere søknaden personlig!