ÅPENT I DAG: 10-20

Søknadsfrist 05.06.2023

KICKS Magneten søker etter en glad og arbeidsom person som kan jobbe hos oss i sommer.

KICKS skal være The inspiring beauty store og vi søker en selger som ønsker å jobbe mot den målsetningen og som simpelthen elsker å jobbe i butikk!

KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede, og som selger i KICKS vil du få muligheten til å jobbe med et stort sortiment av fantastiske produkter. Din oppgave vil, i tillegg til andre arbeidsoppgaver i butikken som varemottak, varepåfylling ol, være å veilede og inspirere kunden til å ta de fremste valgene til seg selv og alle de flotte gavene de skal gi bort! KICKS sine kunder skal få en god handleopplevelse - rett og slett Top Class Service!

Vi leter etter deg som er godt over gjennomsnittet interessert i salg og skjønnhetsprodukter, som yter god service og alltid har kunden i fokus. Du trives med å jobbe mot salgsmål og evner ”å gå den ekstra milen”. Er du utdannet hudpleier eller make up artist, og har du erfaring fra butikksalg kan det være en stor fordel. Du må være fylt 18 år og ha gode ferdigheter innen legging av make-up.

Vi tilbyr deg muligheten til å jobbe i et selskap med høyt tempo og mange aktiviteter i butikk. For oss er det viktig at våre ansatte har glimt i øyet og bidrar positivt til vårt arbeidsmiljø og samarbeid. Vi er opptatt av å finne den rette medarbeideren som ønsker å jobbe hos oss, delta aktivt og som har de samme holdningene og verdiene som KICKS står for.

Stillingen vi tilbyr er midlertidig, sesong. 

Startdato: 01.06.23 . Sluttdato: 31.08.23.

Høres dette ut som noe for deg så send oss en personlig søknad hvor du skriver litt om deg selv og hvorfor du vil jobbe hos oss, og din CV, allerede i dag. Vi intervjuer og ansetter fortløpende. Søknadsfrist er 05.06.2023
Hos KICKS tror vi på likeverd, inkludering og mangfold, og vi vet at ulike erfaringer tar oss fremover. Derfor ser vi positivt på søker av alle kjønn og med ulik bakgrunn og livserfaringer.