ÅPENT I DAG: 10-20

Har du interesse for skjønnhet og kosmetikk, elsker å selge og få andre til å føle seg vel?

KICKS Magneten søker nå en sprudlende og arbeidsom sesonghjelp til vår butikk på Levanger som kan jobbe hos oss i sommer, med mulighet for faste vakter senere.

KICKS er Nordens ledende kosmetikk kjede, og som selger i KICKS vil du få muligheten til å jobbe med et stort sortiment av fantastiske produkter. Din oppgave vil, i tillegg til andre arbeidsoppgaver i butikken som varemottak, varepåfylling ol, være legging av make-up samt å veilede og inspirere kunden til å ta de fremste valgene innen skjønnhet og sørge for å gi dem en lystfull handleopplevelse. KICKS sine kunder skal rett og slett få Top Class Service!

KICKS har som mål at butikkene skal være den ultimate skjønnhetsdestinasjon, og vi søker en selger som ønsker å jobbe mot den målsetningen og som simpelthen elsker å jobbe i butikk!

Vi leter etter deg som har fylt 18 år og er godt over gjennomsnittet interessert i salg og skjønnhetsprodukter, som yter god service og alltid har kunden i fokus. Du trives med å jobbe mot personlige salgsmål og har viljen til å ”gå den ekstra milen”. Er du utdannet hudpleier eller make up artist kan det være en fordel, du må ha gode ferdigheter innen legging av make-up. Du bør ha erfaring fra salg og må kunne arbeide ved behov i den travle, hyggelige tiden som ligger foran oss.

Vi tilbyr deg muligheten til å jobbe i et selskap med høyt tempo og mange aktiviteter i butikk. For oss er det viktig at våre ansatte har glimt i øyet, har det gøy på jobben og bidrar til et godt arbeidsmiljø. Vi er opptatt av å finne den rette personen som ønsker å jobbe hos oss og som har de samme holdningene og verdiene som KICKS står for; Profesjonell, Personlig, Engasjement, Lystfull og Ledende.

Stillingen vi tilbyr: Sommerhjelp, vakter etter behov, fortrinnsvis kveld og helg

Tiltredelse: snarest

Høres dette ut som noe for deg?

Send oss en personlig søknad og din CV i dag!