Søknadsfrist 08.10.2023
Halla kompis, vi digger at du har trykket deg inn her!
Betyr det kanskje at du har erfaring fra restaurant, kafé eller butikk? Eller er CV-en din helt fri for servering, drift og personal?
Vel, kompis, akkurat det spiller faktisk ikke så stor rolle. Du kan bli en steikandes dyktig daglig leder, enten du er fersk eller vellagret.
For vet du hva som er viktigst som daglig leder hos oss? Jo, det er kombinasjonen av to verdifulle ingredienser:
DEG - som har guts, struktur, kreativitet og driv
KOMPIS - som har et gjennomarbeidet konsept og det stødige veksthuset Bitastad i ryggen
Konseptet er, kort fortalt, å være en kompis for folket i nabolaget. Sørge for at de alltid føler seg velkommen - og servere dem skikkelig god burger, digg pizza og himmelske milkshakes 🍔🍕
Hva betyr suksessoppskriften for deg? Jo, la oss ta en kjapp gjennomgang.
Som daglig leder i Kompis får du
Dette gir deg grunnlaget du trenger for å oppnå suksess.
Du kommer med andre ord til dekket bord. Og så, vår gode venn, begynner jobben DIN.
Hvordan du sjonglerer innkjøp, bedriftsavtaler, bygger arbeidsmiljø og alt annet som hører til en lederstilling, roter vi oss ikke borti. De som lykkes hos oss, trekker frem disse ingrediensene som suksessfaktorer:
I tillegg er det viktig at du
Lyst til å bruke Eierskap, Lidenskap, Samspill og Kremmerånd til å oppnå Kompis-suksess?
Da høres du ut som vår rykende ferske Kompis-leder.
He-hey! Du leste helt ned hit, ja! Det kan bare bety én ting, kompis - og det er at du bør sende oss en søknad. Fortell litt om deg selv og hvorfor du ble nysgjerrig!
Og du? Det er helt greit å søke selv om du kjenner et snev av usikkerhet, altså. om du passer for oss og vi passer for deg - det er noe vi skal finne ut sammen. Men det vet vi ikke før du har søkt!
Vil du vite mer før du trykker «send»? Pling på regionleder Kjartan Jenssen på tlf. 93 28 30 93 eller HR-konsulent Mia Holm på tlf. 91 30 44 61. Trivelige folk, begge to.
Lær mer om Bitastad på bitastad.no
Sjekk ut vår karriereside og alle våre ledige stillinger ved å trykke her - da vil du få et enda større innblikk i hvordan det er å jobbe i Kompis 🍕
Om Kompis
Kompis ble startet av tre gode venner i 2017. Målet vårt er å være en kul kompis for folk i nabolaget. Sørge for at de alltid føler seg velkommen - og servere dem skikkelig god burger, digg pizza og himmelske milkshakes. I ryggen har vi Bitastad, som er det råeste veksthuset for serveringskonsepter. Samarbeidet internt i Kompis og med de øvrige restaurantkjedene i Bitastad gir oss et smørbrød av fordeler - som selvfølgelig kommer både gjestene og medarbeiderne til gode.