ÅPENT I DAG: 10-20

Søknadsfrist 30.10.2021

Normal Norge A/S har med stor suksess åpnet over 100 butikker i Norge, og ekspansjonen fortsetter i hele landet.

Virksomheten er en meget dynamisk kjede, med et unikt konsept når det gjelder markedsføring/branding, vareutvalg og priser.

Det er en virksomhet hvor en møter hverandre i øyehøyde, og hvor en ønsker at kollegaer skal lykkes.
Virksomheten har en sunn økonomi, og er inne i en meget positiv utvikling. Virksomheten har en ambisiøs vekstplan for Norge.

Arbeidet:
Som assisterende butikksjef vil du sammen med butikksjef lede arbeidet med å sikre en fantastisk butikkopplevelse for kundene, slik at de ønsker å besøke oss igjen. Du har lyst til å ta vare på butikken, kundene og medarbeiderne.Du vil samtidig få muligheten til å være med på en fantastisk reise i en detaljehandelskjede i voldsom utvikling.

Ønskede kvalifikasjoner:

Du har erfaring fra detaljhandel, gjerne som assisterende
Du er målrettet og sulten på å utvikle deg selv og har gode samarbeidsevner
Evne å skape entusiasme og trivsel blant dine kolleger
Du er pliktoppfyllende, flittig, trives med et høyt arbeidstempo og møter på jobb med godt humør slik at våre kunder og dine kollegaer kan merke at du brenner for å gjøre NORMAL til det beste stedet å handle sine basisvarer

Forventet startdato: Snarest

Kontaktperson: Ine Helene Andersen. Mail: inan@normal.no

Intervjuer holdes fortløpende.

Vi gleder oss til å motta din søknad.

Ved stor søkermengde kan stillingen bli besatt innen søknadsfristen er utløpt.

Normal er en kjede med butikker som selger helt normale varer til unormale priser.

Alle varer vi tar inn og selger er helt normale ting, som du bruker i din helt normale hverdag. Vi selger for eksempel Ajax til rengjøring, Gillette barberingsutstyr, hårpleie fra L´Oreal og makeup fra Maybelline.

Vi kjøper merkevarer der de er billigst, slik at vi kan selge dem til faste, lave priser - og fremdeles tjene litt på dem.

Vi er i stand til å konkurrere på markant lavere priser på merkevarer, på grunn av import av varer fra distributører over alt i Europa. Vi kjøper varene der de er billigst og unngår samtidig dyre mellomledd i prosessen. Derfor kan du ofte spare 30-60% sammenlignet med markedsprisen.

Normal er mye mer enn bare faste lave priser på hverdagens merkevarer. Målet vårt er at du som kunde får en unik opplevelse hver gang du besøker butikkene. Derfor henter vi hele tiden inn nye og spennende varer, som skal supplere et stort og fast sortiment. Eksempelvis kan du finne godteri som du kun har sett i utlandet, ansiktskremen du hamstret siste ferie og ikke kan få tak i, brusen du kun har sett på tv osv. Ettersom at varesortimentet vi fører er skiftende, vil det alltid være en ny opplevelse å besøke våre butikker.

Normal åpnet sin første butikk i Silkeborg i Danmark, april 2013. Vi åpnet vår første butikk i Norge i juni 2017 i Kristiansand og ved inngangen til 2020 rundet vi 85 butikker i Norge. I dag har vil til sammen over 220 butikker fordelt på Danmark, Norge, Sverige, Nederland og Frankrike. Du kan holde et øye med vår hjemmeside og våre sosiale medier, hvor vi løpende vil informere om nyåpninger.